Παρασκευή, Απριλίου 29

Μονοπάτι του ανέμου:Έκτακτη ανακοίνωση για δρομολόγια του αγώνα - Ευχαριστήρια


Ανακοινώνουμε στους αθλητές εκτός νησιού που θα μετάσχουν στο μονοπάτι του ανέμου τις 2/5/2016  πως υφίσταται πρωινό δρομολόγιο της εταιρείας KEFALONIALINES, από Κυλλήνη προς Πόρο Κεφαλονιάς όπου μπορούν να έρθουν την ίδια μέρα του αγώνα και το οποίο αναχωρεί οκτώμισι  από Κυλλήνη. 
Οι διοργανωτές είναι ενήμεροι και θα έχουν μεριμνήσει ώστε να διευκολύνουν τους αθλητές αυτούς για την παραλαβή των αριθμών και αν απαιτηθεί και την μεταφορά τους από Πόρο προς Αγκώνα.Επίσης να λάβουν και την σχετική έκπτωση στα εισιτήρια τους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία
KEFALONIALINES που στέκεται πάντα πλάι στα εγχειρήματα του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλονιάς, τον Δ/ντη κο Μαχαιρίδη και τον Διοικητή κο Γκίνα
  όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Παναγή Δρακουλόγκωνα για τον χρόνο και την μεσολάβηση τους στην επίλυση ουσιαστικών θεμάτων που αφορούσαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο ορεινό περιβάλλον αλλά και για την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν.
Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι συνεργάζονται από κοινού για την επίτευξη του εγχειρήματος αυτού αλλά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς και ειδικότερα τον κο Σολδάτο που σταθείτε πρόθυμα αρωγός στην πρωτοβουλία μας με αποστολή οχήματος και δυναμικού στον χώρο της διοργάνωσης.
Πάμε λοιπόν όλοι στον αγκώνα τις 2/5/2016 για να μυηθούμε αγωνιζόμενοι στην άγρια ομορφιά του βουνού της περιοχής, με την πεποίθηση ότι θα υποκληθείτε στην γοητεία του.
Δεν ξεχνούμε ότι τα παιδάκια έχουν μαθήματα πηλοπλαστικής στην εκκλησία της Παναγίας από τις 11 παρά τέταρτο έως και της ενάρξεως των τερματισμών ενώ όσοι περιμένετε τους δρομείς βάλτε φορμίτσα και αθλητικά να γυμναστείτε για 40 λεπτά με την Χριστίνα Μαρούλη
Εκ του συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου