Κυριακή, Απριλίου 24

Δεν τα κατάφερε η μικτή Rengions' cup... Άξιζε κάτι καλύτερο στην Εύβοια από αυτό το 0-2 (φώτο)


Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση, η μικτή RengionsCup της Κεφαλονιάς, δεν τα κατάφερε σήμερα στα Ψαχνά, στα πλαίσια του συγκεκριμένου πρωταθλήματος με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ευβοίας και το μεγάλο όνειρο για τον τελικό της διοργάνωσης, χάθηκε άδοξα!
Πραγματικά μεγάλο κρίμα, αφού το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, άξιζαν κάτι καλύτερο αυτά τα παιδιά που πάλεψαν, έπαιξαν στα ίσια τους αντιπάλους τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στα του αγώνα τώρα, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά, ελέγχοντας κυρίως τον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα στο πρώτο εικοσάλεπτο του ημιχρόνου να μην έχουμε κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μας είχε την ατυχία να χάσει πολύ νωρίς (26’) τον Χρ. Μινέτο που τραυματίστηκε και αποχώρησε του αγώνα.
Στην επανάληψη η Κεφαλονιά στάθηκε καλύτερα, είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κυκλοφορία της μπάλας, όμως ήταν αυτή που δέχθηκε δυο γκολ και την ήττα-αποκλεισμό με σκορ 2-0.
Η ομάδα της Εύβοιας θα συνεχίσει στον τελικό με αντίπαλο την Ε.Π.Σ. Ξάνθης σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου στην Κατερίνη.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για τους γηπεδούχους με ένα δυνατό σουτ του Μπισμπικόπουλου από δεξιά στο 20’ να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 26’ θα έχουμε τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Χρ. Μινέτου και την πρώτη αναγκαστική αλλαγή της μικτής μας μιας και την θέση θα πάρει ο συμπαίκτης του στην Εικοσιμία Ντ. Ντουκάι.
Στο 38’ ο Καλοχωρίδης με ωραία κάθετη πάσα θα βρει σε καλή θέση τον Καραντάκη, με τον τελευταίο να ανακόπτεται τελευταία στιγμή.
Με την ολοκλήρωση του α’ 45λεπτου ο Καραντάκης με ωραία ατομική ενέργεια θα φτάσει πολύ κοντά στο γκολ μόνο που το πλασέ του είναι άστοχο και καταλήγει άουτ.

Στο 45+1 ο Πιλάτης θα σουτάρει από καλή θέση άουτ και έτσι οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη η μικτή μας, που μπήκε πολύ δυνατά, στο 47’ θα χάσει σημαντική ευκαιρία για το προβάδισμα, όταν ο Μπασινάς θα βγει νικητής στο σουτ του Λυκούδη διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Και σαν να μην έφθανε η χαμένη αυτή ευκαιρία, θα έρθει στο επόμενο λεπτό το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Καραντάκης θα βγάλει έξυπνη κάθετη πάσα στον Μήτρου με τον τελευταίο να "κόβει" παράλληλα στην περιοχή για τον Καραχάλιο που δεν θα έχει πρόβλημα με κοντινό πλασέ να την στείλει στα δίχτυα του Μωραίτη.
Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για την ομάδα μας στο 55’ με τον Μπασινά να πέφτει στα πόδια του Πολλάκη και να μπλοκάρει την μπάλα, σε μια φάση που θα έχουμε την δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τη μικτή μας, λόγω τραυματισμού του επιθετικού της Α.Ε.Κ..
Απάντηση για τους γηπεδούχους στο 65’ με τον Κούρτη, ο οποίος όμως, αντί να πασάρει σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του, θα προτιμήσει ένα άστοχο σουτ.
Η μικτή μας συνέχισε να είναι καλύτερη και να ψάχνει το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Έτσι σε μια προσπάθεια να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πιέσει ψηλά θα δεχθεί και ένα δεύτερο γκολ που έβαλε οριστικά τέλος στα όνειρα μας για τελικό.
Συγκεκριμένα στο 85’ ο Μωραίτης θα διώξει την μπάλα προ του Γιαννουκάκου και στην επαναφορά, ο αμαρκάριστος Κούρτης από πολύ κοντά με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.
Στο υπόλοιπο του αγώνα και μέχρι τη λήξη του δεν θα έχουμε κάποια ιδιαίτερη φάση και έτσι οι γηπεδούχοι θα πανηγυρίσουν την είσοδο τους στον τελικό της 8ης Μαρτίου στην Κατερίνη.
Εύβοια: Μπασινάς, Ρούσσος, Πιλάτης, Μπισμπικόπουλος, Κοκκάλας, Ξιφαράς (87' Ευγενίου), Καλοχωρίδης, Καραχάλιος (80' Γιαννουκάκος), Καραντάκης (67' Ντουλαβέρης), Κούρτης, Μήτρου.
Κεφαλονιά: Μωραϊτης, Γερασιμάτος, Κλειτογιάννης, Ζερβός, Μινέτος Χρ. (27' λ.τ. Ντουκάι), Στεφανάτος, Κόμητας, Αρμάντο (70' Περιβολάρης), Πολλάκης (56' λ.τ. Αποστολάτος), Λυκούδης, Χασάι.
Φώτο από το παιχνίδι της Εύβοιας



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου