Τετάρτη, Απριλίου 20

Η Εύβοια θα είναι ο αντίπαλος της μικτής μας στον ημιτελικό του Rengions' cup... Νίκησε 3-1 τα Χανιά


Την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, η οποία σήμερα επικράτησε στην έδρα της των Χανίων με σκορ 3-1, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η μικτή μας στα πλαίσια του ημιτελικού αγώνα του πρωταθλήματος Rengion's cup.
Η έδρα που θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει γνωστή αύριο μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο.
Η νικήτρια του παραπάνω αγώνα θα αγωνιστεί στον τελικό με την Ξάνθη (νίκησε σήμερα στα πέναλτι τη Θράκη).
Ας δούμε τι έγινε σήμερα στην Εύβοια μέσα από το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, www.egnomi.gr.
Λεβέντες ήταν οι Ευβοιώτες και νίκησαν τους Κρητικούς
Στο σημερινό ματς κόντρα στα Χανιά, οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 1-0 με το "καλημέρα", αλλά στη συνέχεια..... λεβέντες ήταν οι Ευβοιώτες και γύρισαν το παιχνίδι.
Στο 3' από εκτέλεση κόρνερ ο Κυτράκης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ψυχρολουσία για την Εύβοια.
Στο 10' από φάουλ του Ξιφαρά, ο Καλοχωρίδης με ωραία γυριστή κεφαλιά μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έκανε το 1-1.
Στο 11' ο Καραχάλιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Νιαουνάκη, αλλά ο Χανιώτης γκολκίπερ "νίκησε" τον στράικερ της Αρτάκης.
Στο 30', πάλι από καλοεκτελεσμένο φάουλ του Ξιφαρά, η μπάλα έφτασε στον -συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Χαλκίδας-Καραντάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.
Στο 40' ο Μόνος απέκρουσε σωτήρια κοντινό σουτ του Κυτράκη.
Στο 42' από ωραία ενέργεια του Ρούσσου (αριστερά) , ο Μήτρου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Νιαουνάκης έδιωξε με υπερένταση τον κίνδυνο.
Στο 47' ωραία σέντρα σουτ του Κούρτη (αριστερά) η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 73' η Εύβοια "κλείδωσε" τη νίκη.
Ο Μήτρου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, το πέναλτι δόθηκε κι ο Καραχάλιος με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 3-1.
Στο 82' τα Χανιά έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τον Κομπογεννητάκη (η μπάλα κατέληξε κόρνερ).
Η Εύβοια έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το κυριότερο ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.
Η άμυνά της ήταν σχεδόν απροσπέλαστη (οι Καραμπάς και Κοκκάλας έπαιξαν στόπερ, ο Ρούσσος δεξιά και ο Πιλάτης αριστερά), ενώ και μεσοεπιθετικά δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα των Χανίων (ήταν πολύ καλοί και κινητικοί στο κέντρο οι Ξιφαράς, Καλοχωρίδης και Κούρτης). Στην κορυφή έπαιξε ο Καραντάκης και στις πτέρυγες οι Μήτρου και Καραχάλιος.
ΕΥΒΟΙΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Μόνος, Ρούσσος, Πιλάτης, Καραμπάς, Κοκκάλας, Ξιφαράς, Καλοχωρίδης, Καραχάλιος, Κούρτης (83' Ντουλαβέρης), Καραντάκης (60' Τσούτσης), Μήτρου (87' Μπισμπικόπουλος). Στην αποστολή ήταν και οι Γιαννουκάκος, Ευγενίου, Μπασινάς και Κόκκος.
ΧΑΝΙΑ (Βαγγ. Πρόκος): Νιαουνάκης, Σταφανίδης, Δασκαλάκης (65' Πληγόρης), Ρουσσάκης, Κομπογεννητάκης, Καρυπίδης, Ντουντίγια (75' Μουσταφά), Κυτράκης, Τσίτας (46' Χριστόπουλος), Ντούπι, Παπαθανασίου. Στην αποστολή ήταν και οι Χριστόπουλος, Πάτα, Κασωτάκης, Μαρκοδούνας, Παρέλης.
http://www.egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου