Παρασκευή, Απριλίου 29

Με επιτυχία πέρασε τα δοκιμαστικά test της Κ-20 του Πανιωνίου ο Γ. Καλιβωκάς


Με επιτυχία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα ακόμη Κεφαλονίτικο ποδοσφαιρικό ταλέντο, πέρασε τα test του Πανιωνίου και της Κ-20.
Ο 17χρονος Γεράσιμος Καλιβωκάς από την Σάμη, για τον οποίο κάνουμε λόγο, βρέθηκε στα δοκιμαστικά του «ιστορικού», άρεσε και όπως φαίνεται θα είναι μέσα στις επιλογές της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την ένταξη του στην ομάδα των Νέων.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, περιμένει τηλέφωνο από τους υπευθύνους, ώστε την Τρίτη να βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα για να πάρει μέρος στις προπονήσεις εκεί.
Ο Γεράσιμος σίγουρα έχει ταλέντο, διάθεση και είναι σίγουρο ότι μπορεί να ακολουθήσει τ’ χνάρια του άλλου Κεφαλονίτη του Πανιωνίου, του Μάκη Βουκελάτου και γιατί όχι να μην τον δούμε να διαπρέπει στη συνέχεια με τα «κυανέρυθρα».
Αποτελούσε βασικό στέλεχος όλων των ομάδων των μικτών, από αυτή των Juniors μέχρι τη Νέων που ολοκλήρωσε την παρουσία του λόγω ηλικίας σε αυτές. Έχει αγωνιστεί στη Σάμη αλλά και στον Α.Ο.Κ.Ι. με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά το νεαρό της ηλικίας του παίρνοντας τις ανάλογες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στην δύσκολη προσπάθεια που ακολουθεί.
Εμείς να ευχηθούμε στο Γεράσιμο, τα νέα από Σμύρνη στη συνέχεια να είναι ευχάριστα και με πολύ δουλειά, υγιής να πετύχει τους στόχους του, όντας σίγουροι για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου