Τρίτη, Αυγούστου 9

Εντυπωσιακό αθλητικό βράδυ στο Αργοστόλι για την επιτραπέζια αντισφαίριση με απονομές και δυνατά event (Βίντεο-φωτορεπορτάζ)

Με μια πολύ ωραία βραδιά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα έξω από την Περιφέρεια Κεφαλληνίας – Ιθάκης, η σπουδαία αθλητική δράση 1ο τουρνουά «τόπος και άθληση», μέσα από την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ήταν μια διοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων νήσων, υπό την αιγίδα των Δήμων Αργοστολίου – Ιθάκης.

Τόσο στα Διλινάτα, όσο στο Βαθύ, αλλά και το Αργοστόλι πραγματοποιήθηκαν πολύ όμορφοι αγώνες, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο άθλημα και να το παρακολουθεί με ενθουσιασμό.

Σήμερα έπεσε λοιπόν η αυλαία με μια πολύ ενδιαφέρουσα επίδειξη και τις απονομές του τουρνουά του Αργοστολίου.

Εκτός της επίδειξης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από τους Βιτσιώτη, Σγουρομάλη, Σιμεωνίδη και Καΐπη, είχαμε και δύο υπέροχα event, με σόλο - σαξόφωνο από την καταπληκτική μουσικό Κατερίνα Μολφέση, ενώ η Κατερίνα Βασιλείου, πρώην αρχηγός τσιρλίντινγκ (ομαδικού αθλητικού χoρού) του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, με όμορφα ακροβατικά «μάγεψε» το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων μεταγραφών, οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά – Ιθάκη, στη Β’ Εθνική, με στόχο, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της, την παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι οι Μαν. Σγουρομάλης - Δημ. Βιτσιώτης.

Η όλη εκδήλωση καλύφθηκε από την εντυπωσιακή μουσική των Dj Μάκη Κλωνή - Νίκου Πολλάτου, ενώ στο μικρόφωνο για την παρουσίαση η καταπληκτική Βάνια Σαμώλη.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες δόθηκε δωρεά αγωνιστικό μπλουζάκι για ενθύμιο.

Ψυχή της διοργάνωσης ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής ΑμεΑ κ. Χρόνης Πολίτσης, του οποίου η μόνιμη εγκατάσταση στο νησί μας, με τις γνώσεις και την αγάπη του για το άθλημα, έχει φέρει μια μεγάλη άνοδο και πολλά παιδιά ασχολούνται με αυτό.

Ας θυμηθούμε εδώ, τους νικητές των αγώνων που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» την προηγούμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Αυγούστου και συμμετείχαν 33 αθλητές, εντός και εκτός νησιού:

Ερασιτέχνες

1ος Άγγελος Σκλαβουνάκης Διλινάτα 

2ος Ταβερνιάρης Μάριος Δεμπορενάτα 

3οι Αγγέλου Αντώνης Κάστρο - Ποδηματάς Γεράσιμος Μουσάτα 

Ερασιτέχνες γυναίκες 

1η Μεταξάτου Χριστίνα  Άσσος 

2η Μακαριάδου Εύη Μαύρατα 

3ες Μελέτη Σοφία Φισκάρδο - Μάνεση Βιργινία Λέπεδα

Κάτω των 20 αθλητές αθλήτριες 

1η Αργυράκης Αλέξανδρος Αγία Ευφημία

2η Γκόγκα Ερμιόνη Ληξούρι

3ες Καΐπη Μαρία  Σκάλα - Γκόγκα Αθανασία Χαβδάτα

Αθλητές

1ος Σγουρομάλης Μανώλης  Αργοστόλι 

2ος Αργυράκης Γιάννης Τραπεζάκι

3οι Δήμας Ιωάννης Φαρακλάτα - Βιτσιώτης Δημήτρης Σάμη

Κατηγορία Κ10

1ος Χρήστος Γεμενετζής Ραζάτα

2η  Έλενα Ζαμπέτη Δαυγάτα

3ος Θοδωρής Σιγάλας Φάρσα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Διον. Μινέτος - Γ. Τσιλιμιδός - Σπ. Σαμούρης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βικτ. Ρουχωτάς, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Αρ. Μπατιστάτος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων και λάτρης του αθλήματος Νίκος Φωκάς και πάρα πολλοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι χειροκρότησαν τους αθλητές που συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους αθλητές και όσους συμμετείχαν χαρίζοντας μας, μια σπουδαία βραδιά, μα πολύ περισσότερο θα πρέπει να σταθούμε στον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή ΑμεΑ κ. Χρόνη Πολίτση, που έχει δώσει την ψυχή του για την επιτραπέζια αντισφαίριση και παράλληλα, την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό, σε μια δύσκολη γενικότερα εποχή!

Μπράβο σε όλους!

Ακολουθεί βίντεο και φωτορεπορτάζ από τη σημερινή εκδήλωση

Βίντεο

Φωτορεπορτάζ







































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου