Σάββατο, Αυγούστου 13

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «9th summer tournament 2022 Λέπεδα beach volley»... Νικητές οι Σιδέρης - Πανταζής

Με πολύ ωραίο θέαμα και το μεγάλο τελικό έπεσε χθες, Παρασκευή 12/8,  το απόγευμα στην πανέμορφη παραλία των Λεπέδων Ληξουρίου, η αυλαία στο «9th summer tournament 2022 Λέπεδα beach volley» με τους Πανταζή/Σιδέρη να είναι οι φετινοί πρωταθλητές.

Το τουρνουά φέτος είχε την τιμητική του, καθώς οι τρεις χθεσινοί αγώνες, πραγματοποιήθηκαν κάτω από το βλέμμα του Ντανίκα Παναγιώτη, ο οποίος είναι προπονητής της Ομοσπονδίας στο beach volley Δυτικής Ελλάδος και μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί στην παραλία και να παρακολουθήσει τα παιδιά που αγωνίζονταν.

Μάλιστα ξεχώρισε και τον δεκαεξάχρονο Συριάτο Φώτη, ένα παιδί με πολύ μέλλον και ταλέντο.

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό, τιμήθηκε ο Γεράσιμος Τσιμάρας για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στο χώρο.

Ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει πάρα πολλές ώρες για το βόλεϊ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο πρώτος ημιτελικός ξεκίνησε στις 17:30 με τον κόσμο σιγά - σιγά να γεμίζει τον χώρο που ήταν στημένο το γήπεδο.

Σιδέρης/Πανταζής κατάφεραν, έστω και δύσκολα να πάρουν την νίκη με 2-1 σετ απέναντι στους Αντωνάτο Ηλ./Συριάτο Φ. και έτσι στη συνέχεια άνετοι, παρακολούθησαν τον δεύτερο ημιτελικό περιμένοντας να δουν πιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αντιμετώπιζαν στο μεγάλο τελικό.

Παρόμοιο σκηνικό είχαμε και στον δεύτερο ημιτελικό με τους Αραβαντινό/Συριάτο Μ. να κερδίζουν και αυτοί δύσκολα 2-1 σετ τους Κουστουμπάρδη/Πυλαρινό και να δείχνουν έτοιμοι για την κατάκτηση της φετινής κούπας, στο μεγάλο τελικό.

Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 7 μ.μ. ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός με τις δυο παραπάνω ομάδες να «μάχονται» πόντο - πόντο μέχρι τέλους.

Συριάτος Μ./Αραβαντινός πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Σιδέρη/Πανταζή, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές με 2-0 σετ.

Αυτό το 6ήμερο παρακολουθήσαμε σπουδαία παιχνίδια με δυνατές «μάχες» στην καυτή άμμο, γεγονός που κάνει απόλυτα επιτυχημένη την διοργάνωση και αυτή την χρονιά και τους διοργανωτές ικανοποιημένους που όλα κύλησαν ιδανικά.

Συγχαρητήρια σε όλους και ραντεβού του χρόνου στον ίδιο χώρο!

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές!

Παρακάτω δήλωση των διοργανωτών:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, όπως και τον κόσμο που μας στήριξε και ήταν εκεί.

Το άθλημα αυτό προσφέρει μόνο υγεία, ψυχική αλλά και σωματική και θέλουμε να βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να ασχολούνται με αυτό.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας espresso martini, inside bar, eko lixouri, Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου, καθώς και τον κύριο Στ. Σπάθη εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την προσφορά και την στήριξη τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

Η διοργανώτρια αρχή Αντωνάτος Ηλίας, Αραβαντινός Κωνσταντίνος, Γαλανός Ηλίας».

Ακολουθούν βίντεο και φώτο από τα χθεσινά παιχνίδια













Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου