Τρίτη, Αυγούστου 2

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Ισχυροί «πράσινοι» δεσμοί με Παναθηναϊκό Κεφαλονιάς

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Κεφαλονιάς και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας. 

Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο. 

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. 

Ο Παναθηναϊκός Κεφαλονιάς ούτως ή άλλως έχει αγαστή σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. 

Σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου σάλας τα οποία καλλιεργεί και η ομάδα του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός Κεφαλονιάς είναι ένα από τα…παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που βρίσκεται στο μέρος από όπου κατάγεται ο ιδρυτής μας Γιώργος Καλαφάτης και σαφώς της έχουμε αδυναμία. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμονα τον Παναθηναϊκό μας». 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του δημιουργού του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς Τάκη Φωή που ανέφερε : «Για εμάς ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και το αποδεικνύουμε καθημερινά εμπράκτως στην Κεφαλονιά. Είναι τιμή και χαρά μας που θα βρεθούμε ακόμα πιο κοντά με τη Μάνα του Λόχου και θα συνεργαστούμε στα κομμάτια του γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και του ποδοσφαίρου σάλας. Τα υπόλοιπα θα φανούν εν καιρώ και σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα η μεγάλη ομάδα στο νησί». 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937247957

Η σελίδα του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς στο Facebook είναι: ΠΑΟ Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου