Δευτέρα, Αυγούστου 29

Ένταξη της αθλήτριας του Α.Γ.Σ. Επτανήσων Μαριλένας Τριάντου στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Γυναικών

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας γνωρίζουμε ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαριλένα Τριάντου κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Γυναικών και χθες αναχώρησε για την Αθήνα.

Η Μαριλένα θα διαμένει και θα προπονείται στον Άγιο Κοσμά μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που θα στελεχώσουν τη νέα  Εθνική Ομάδα Γυναικών μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Για τον λόγο αυτό την Πέμπτη 25.08.2022 σε μια κλειστή εκδήλωση στην αίθουσα Γυμναστικής του Κλειστού Γυμναστηρίου Αργοστολίου, η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου Ελένη Δαρδαμάνη συνεχάρη τη Μαριλένα και την προπονήτριά της Μποζένα Μπαρτκόβσκα για αυτή τη μεγάλη επιτυχία προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα και όλοι μαζί προπονήτριες, αθλήτριες, μέλη του Δ.Σ. και γονείς ευχήθηκαν τα καλύτερα στην αθλήτριά μας και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της γαλανόλευκης. Δώρα προσφέρθηκαν στην αθλήτρια τόσο από την προπονήτριά της όσο και από τις συναθλήτριές της, οικογενειακούς φίλους και γονείς.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη ιδιαίτερα για τη μητέρα της Μαριλένας, κα Γεωργία Μαθιοπούλου, η οποία ευχαρίστησε την κα Μπαρτκόβσκα που πίστεψε στο παιδί της και κατάφερε με τη συστηματική δουλειά της να φέρει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, ευχαρίστησε την κα Δαρδαμάνη που στήριξε τη Μαριλένα όλα αυτά τα χρόνια, την κα Στραβάκου που ήταν και ο συνδετικός κρίκος για να έρθει η Μαριλένα από την Καλαμάτα στην Κεφαλονιά, την κα Κωνσταντινίδου που το τελευταίο διάστημα συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της κόρης της καθώς και τις συναθλήτριές της και τους γονείς για όλες τις στιγμές που έχουν μοιραστεί.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τη Μαριλένα που με τη συστηματική δουλειά της και την υπομονή της κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της και να στελεχώσει την εθνική ομάδα καθώς και την κα Μποζένα Μπαρτκόβσκα, τον πρωτομάστορα αυτών των μεγάλων επιτυχιών που επιτυγχάνει την ένταξη της πέμπτης αθλήτριάς της στην εθνική ομάδα.

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στη δασκάλα μπαλέτου κα Μαίρη Κωνσταντινίδου, στην κα Ελένη Δαρδαμάνη για τη στήριξη της αθλήτριας και των προπονητριών, στην κα Στραβάκου για τη συμβολή της και βέβαια στους γονείς της Μαριλένας.

Πολλά συγχαρητήρια Μαριλένα!

Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα ψηλά!

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου