Σάββατο, Αυγούστου 27

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: Ξεκίνησε το παιδικό...... Νέο τμήμα κοριτσιών

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

Coach Ματιάτος Πάνος

Υπεύθυνος συντονιστής τμημάτων

Coach Κωστίδης Πέτρος

Τεχνικός Διευθυντής / Head coach

Coach Πανάς Κώστας

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Την Πέμπτη 25/8 ξεκίνησε η προσπάθεια για τους αθλητές της παιδικής ομάδας. Στόχος είναι το παιδικό τμήμα να συνεχίσει την πολύ καλή αγωνιστική πορεία που είχε τη περσινή σεζόν.  Ο coach Κωστίδης εκτός από τους παίδες έχει και στη διάθεση του και τους έφηβους που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της το προσεχές διάστημα.  

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Ένα νέο τμήμα κοριτσιών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη φετινή χρονιά.  Μίνι – Παγκορασίδες δηλαδή κορίτσια γενν. 2009, 10, 11, 12, 13. Να επισημάνουμε εδώ ότι και στα τμήματα junior μπορούν να συμμετέχουν και κορίτσια καθώς αυτά τα τμήματα είναι μικτά. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΟΧΟΣ

Συνεχίζουμε και φέτος τη προσπάθεια μας με βασική προτεραιότητα τα παιδιά.  ΑΣΚ και ΚΑΟ γίναμε μια δύναμη για να προσφέρουμε γνώσεις, αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και σωστή αθλητική νοοτροπία στα παιδιά μας.

Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τις μέρες και ώρες προπόνησης όλων των τμημάτων σε Αργοστόλι και Πόρο.  Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε χειμερινό ωράριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου