Κυριακή, Αυγούστου 7

Πραγματοποιήθηκε στα Καμιναράτα το 13ο τουρνουά σκάκι από τον τοπικό Σύλλογο

«13ο Τουρνουά Σκάκι»

Μετά από μια διακοπή 4 χρόνων ο Σύλλογος μας ξαναδιοργάνωσε το Τουρνουά Σκάκι.

Οι αγώνες έγιναν στο προαύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Καμιναράτων και είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον με τους παίχτες να αγωνίζονται.

Ο τρόπος αγωνισμάτων έγινε με την εποπτεία του δάσκαλου σκακιού και χωριανό μας Ρηγάτο Ανδρέα του Παναγή και σύμφωνα με τους διεθνής κανόνες. Χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικά ρολόγια και κάθε παίχτης έπαιξε 4 αγώνες.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Παναγής Ρηγάτος ο οποίος πρωτοαγωνίστηκε σε αγώνες σκάκι που έγιναν από το σύλλογο μας στο χωριό και έχει εξελιχθεί σε ένα καταπληκτικό παίχτη με πολλά χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές.

Ένας ξεχωριστός αγώνας έγινε στο τέλος με αντιπάλους την νικήτρια του τουρνουά Ράφτη Μαριάνθη με τον Γαλιατσάτο Κοσμά με ισόπαλο αποτέλεσμα μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και τους Ρηγάτο Ανδρέα και Παναγή για την μεγάλη βοήθεια και συμβολή στην επιτυχία τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον ερευνητή συγγραφέα και δάσκαλο Σκάκι Νικόλαος Καμπάνης, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας, αλλά προσέφερε βιβλία τους και τα δώσαμε στους διαγωνιζόμενους.

Του χρόνου ελπίζουμε να είναι κοντά μας.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του χωριού Μπάμπης Ρηγάτος με τον πρόεδρο της Ένωση καλλιτεχνών λογοτεχνών Ηλιούπολης.



















Σύλλογος των Απανταχού Καμιναράδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου