Κυριακή, Αυγούστου 21

Στο τεχνικό team του Αστέρα Ληξουρίου ο γυμναστής Θ. Μαρκέτος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον γυμναστή Μαρκέτο Θωμά ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση των τμημάτων Ακαδημίας και την εκγύμναση της Α' Ομάδας του Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου.

O κ. Μαρκέτος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Αθηνών και φοιτά στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Προπονητική & Αποκατάσταση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους".

Με πολυετή εμπειρία στον αθλητισμό, έχει ενταχθεί στα τμήματα Ακαδημιών της ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ως προπονητής (σεζόν 2017-2018 & 2018-2019), καθώς επίσης έχει υπάρξει για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και μέλος σε συλλόγους της Κεφαλονιάς, Πρέβεζας και Αθήνας.

Με την απόκτηση του νέου μας γυμναστή συμπληρώνεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο το ήδη εξαίρετο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών του συλλόγου μας, με τον κ. Τζέρυ Μεσσάρη και την κα. Μαρίνα Αραβαντινού, ώστε με τις γνώσεις, το ήθος, την εργατικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά που τους χαρακτηρίζει να κατακτηθούν οι στόχοι της επερχόμενης σεζόν και να εμπνέουν συνεχώς το «Ευ αγωνίζεσθαι» στα παιδιά μας.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου