Δευτέρα, Αυγούστου 22

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία Superleague....

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21/8/2022, το πρόγραμμα της 1ης  αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Superleague 1 και τον περυσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, να μπαίνει με το "δεξί" στη διοργάνωση, επικρατώντας του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σκορ 2-0.

Σήμερα επίσης, έγιναν και τα παιχνίδια Παναθηναϊκού - Ιωνικού, με τους "πράσινους" να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0 και Άρη - Λεβαδειακού στο "Κλ. Βικελίδης", με τους γηπεδούχους επίσης να επικρατούν με σκορ 3-0 των αντιπάλων τους.

Όμως πρεμιέρα για τη νέα περίοδο και το πρωτάθλημα 2022 - 2023, είχαμε την περασμένη Παρασκευή 19/8, με το παιχνίδι Βόλος - Αστέρα Τρίπολης 3-3.

Στη συνέχεια το Σάββατο 2/8 διεξήχθησαν ακόμη τρία, όπου ο Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας θα επικρατήσει δύσκολα 1-0 του Παναιτωλικού, ο Ατρόμητος του Ο.Φ.Η. 3-1 στο Περιστέρι, ενώ η Α.Ε.Κ. πέρασε από το "Αθ. Διάκος" και τη Λαμία με σκορ 3-0!

Να πούμε εδώ ότι με το καλημέρα είχαμε το πρώτο "διαζύγιο" προπονητή - Π.Α.Ε., αφού Βόλος και Οσβάλντ Τανσό, έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους!!

Στατιστικά

Συνολικά στους 7 αγώνες του προγράμματος σημειώθηκαν 20 τέρματα.

Από αυτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν 13 και οι φιλοξενούμενοι 7!

Στις νίκες οι γηπεδούχοι πέτυχαν 5, και οι φιλοξενούμενοι 1, ενώ είχαμε και 1 ισοπαλία.

         

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η βαθμολογία

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου