Δευτέρα, Αυγούστου 22

Ξεκίνησε φιλόδοξα την προετοιμασία του ο Α.Ο. Εικοσιμίας

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 22/8 την προετοιμασία του ο Α.Ο. Εικοσιμίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, εκεί που θα διεξαχθεί η πρώτη φάση για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της.

Διοίκηση – τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο της πόλης, για την «πρώτη» της ομάδας της Λειβαθούς, ενόψει της νέας περιόδου.

Τους ποδοσφαιριστές (έλλειπαν για διάφορους λόγους δικαιολογημένα αρκετοί) και το τεχνικό team (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος (προπονητής) και Θοδ. Θεοδωρακόπουλος (βοηθός) υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν μέλη του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Χαραλαμπέλη και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Λυκούδη.

Στην αρχή, ο πρόεδρος κ. Αντ. Χαραλαμπέλης, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να είναι τυπικοί με την παρουσία τους στις προπονήσεις και τους αγώνες και να προσπαθήσουν, περισσότερο τη φετινή χρονιά ώστε να είναι επιτυχημένη.

Ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και όλα να κυλήσουν ομαλά, ικανοποιώντας τους στόχους της ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, που συνεχίζει και αυτή τη χρονιά στο «τιμόνι», ζητώντας παράλληλα από όλους σεβασμό, σκληρή δουλειά, συνεχή παρουσία σε προπονήσεις - αγώνες, ώστε να διατηρηθεί το καλό οικογενειακό κλίμα και να προσφέρουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια τους ανέλυσε το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στο οποίο  δεν χωρούν απουσίες, μιας και η ομάδα πρέπει να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, αρχής γενομένης με το τοπικό κύπελλο.

Συνέχεια μετά τις ομιλίες ο αγωνιστικός χώρος με ένα μικρό χαλάρωμα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανέβουν οι ρυθμοί.

Να αναφέρουμε ότι το προπονητικό team απαρτίζουν, εκτός του προπονητή Τ. Παπαθεοδωρόπουλου και οι Θοδ. Θεοδωρόπουλος γυμναστής – Νικ. Γελάρδος προπονητής τερματοφυλάκων.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση των «κυανόλευκων», έχουν αποκτηθεί 2-3 ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιων άλλων, αν προκύψουν και ικανοποιούν αγωνιστικά την ομάδα.

Εμείς, να ευχηθούμε στην ομάδα από τη Λειβαθώ, καλή επιτυχία, υγεία σε όλους και πάνω από όλα μακριά από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές.

** Οι φώτο είναι από την περυσινή 1η της Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου