Πέμπτη, Αυγούστου 4

Έπαιξαν για τον Διονύση τον δικό τους "Μαραντόνα" στα Καμιναράτα

Στο ξερό γήπεδο των Καμιναράτων, το οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό, χθες Τετάρτη 3/8 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, κυρίως παλαιμάχων, μεταξύ του τοπικού Αετού και του Αστέρα Ληξουρίου, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Διονύση Μαρούλη (Μαραντόνα) που έφυγε πολύ νωρίς και άδικα από κοντά μας, πριν περίπου ένα χρόνο.

Ενός ανθρώπου με πλούσιο ταλέντο, που είχε δώσει την ψυχή του για την ομάδα, αλλά και το χωριό του.

Στο τέλος, μίλησαν συγκινημένοι για τον πολυτάλαντο και αξέχαστο Διονύση, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καμιναράτων κ. Χαρ. Ρηγάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο κ. Διον. Μαρούλης, ο κ. Νικ. Φαραντούρης, ο κ. Διον. Αραβαντινός, ο κ. Στ. Αναλυτής και ο πρόεδρος των απανταχού Καμιναράδων κ. Ηλ. Γαλιατσάτος, οι οποίοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Διονύση.

Την ίδια στιγμή, παραδόθηκε στον γιό του Διονύση Μαρούλη Λεωνίδα, από τον Στάθη Αναλυτή, εκ μέρους του Αστέρα, μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του Διονύση Μαρούλη - «Μαραντόνα».

Να αναφέρουμε ότι, πριν την έναρξη του αγώνα και σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση και βουρκωμένα μάτια, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Το παρόν έδωσε αρκετός κόσμος από το χωριό, αλλά και από άλλες περιοχές, τιμώντας με την παρουσία του αυτή, τον φίλο, συμπαίκτη και χωριανό τους.

Το παιχνίδι ήταν μια διοργάνωση της Τ.Κ. Καμιναράτων υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου, σε μια προσπάθεια να τιμηθεί η μνήμη του Διονύση Μαρούλη που τόσα πολλά πρόσφερε εν ζωή στο χωριό του τα Καμιναράτα, που υπεραγαπούσε.

Τίμησαν με την παρουσία τους, τον αγώνα μνήμης, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γάλ. Ντιουάνι, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Χαρ. Ρηγάτος, οι Δ.Σ. Ληξουρίου Διον. Αραβαντινός και Διον. Μαρούλης, ο πρόεδρος των απανταχού Καμιναράδων κ. Ηλ. Γαλιατσάτος, ο Βαγγ. Ρηγάτος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημαία του Αετού, ο κ. Νικ. Φαραντούρης καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αετού στη θέση του αριστερού μπακ. 
Μάλιστα φάνηκε πολύ δυνατός και ότι κατέχει αρκετά το άθλημα.

Πραγματικά το γήπεδο στην «αετόσταση» ήταν γεμάτο από κόσμο.

Η βραδιά έκλεισε με έναν πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα, σουβλάκια, νερά και αναψυκτικά, δίνοντας παράλληλα όλοι ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο ίδιο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελεί πλέον θεσμό στη μνήμη του Διονύση Μαρούλη.

Για την ιστορία, αν και μικρή σημασία έχει, η φιλική αυτή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 5-5. Νικητές στην διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκαν οι  «πράσινοι» του Ληξουρίου.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος

Οι συνθέσεις

Αετός:(Κ. Μουρελάτος), Διονυσάτος, Σολωμός, Γαλιατσάτος, Ρηγάτος, Μαρούλης Διον., Μαρούλης Βαιτσ., Μαρούλης Χρ., Μαρούλης Γερ., Βασιλάτος Γερ., Φανός, Αναλυτής Σ., Μαλλιώρης Γ., Κατσιβέλης Οδ., Σπανός, Αραβαντινός, Μαρούλης Λ.,Μαρούλης Δημ., Μαρούλης Π..

Αστέρας:(Στ. Αναλυτής), Μοσχονάς Νικ., Χρονόπουλος, Γεωργακόπουλος Αρ., Γεωργακόπουλος Αλ., Αγγελόπουλος, Μοσχονάς Σωτ., Αναλυτής Σ., Λυμπερόπουλος, Τσίνγκανος, Μεσσάρης, Διονυσάτος, Αραβαντινός Α, Αραβαντινός Στ., Αναλυτής Γ., Μαρκέτος Β..

Να αναφέρουμε εδώ ότι Σάκης Αναλυτής αγωνίστηκε με τις δυο ομάδες, αφού ήταν στον Αετό για δύο περιόδους το 1992 - 1993 και είχε για συμπαίκτη του στον Αετό, τον αείμνηστο Διονύση Μαρούλη «Μαραντόνα».

Το Sportsthea βρέθηκε στην «Αετόσταση» στα Καμιναράτα και σας παρουσιάζει μέσα από το φακό του, σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, όσα έγιναν εκεί. 

Παράλληλα συγχαίρει διοργανωτές - ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, ιδιαίτερα βέβαια τον δραστήριο πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Χαρ. Ρηγάτο, για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και τον δικό τους "Μαραντόνα" να χαίρεται που όλοι στο χωριό και όχι μόνο τον θυμούνται με αγάπη.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορπορτάζ



























































































































































































































Τονίζουμε ιδιαίτερα για οποιονδήποτε

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου