Παρασκευή, Αυγούστου 12

Σήμερα η αυλαία του "9th summer tournament 2022 Λέπεδα beach volley" με το μεγάλο τελικό

Με απίστευτες «μάχες» συνεχίστηκε χθες Πέμπτη 11/8, στην παραλία των Λεπέδων στο Ληξούρι και τους τέσσερις προημιτελικούς το 9th summer tournament 2022 Λέπεδα Beach Volley.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η σειρά και θα έχουμε για σήμερα Παρασκευή πλέον την τελική 4άδα των ημιτελικών.

Στο πρώτο παιχνίδι, Σιδέρης/Πανταζής κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον πρώτο ημιτελικό με νίκη 2-0 σετ (21-19, 22-20) με αντιπάλους, τους Τσιμάρα/Τρομπέτα.

Την έκπληξη έκαναν στο παιχνίδι που ακολούθησε οι Συριάτος/Αραβαντινός, απέναντι στον Μαγκαβέτσιο/Μαντά, που ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κερδίζοντας τους με 2-0 σετ (21-19 , 21-18).

Στον τρίτο προημιτελικό, πιο εύκολο έργο είχαν οι Πυλαρινός/Κουστουμπάρδης απέναντι στους Καμινάρη /Δαμουλιάνο, αφού επικράτησαν με 2-0 σετ (21-14, 21-16), κλείνοντας και αυτοί μια θέση στους μεγάλους ημιτελικούς.

Τέλος η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά Αντωνάτος/Αραβαντινός, αν και πάλεψαν πολύ σήμερα στον τελευταίο προημιτελικό δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των Συριάτου/Αντωνάτου, μιας και ηττήθηκαν με 2-0 σετ στο νήμα, καθώς πήρε «φωτιά» το παιχνίδι στο τέλος. Το πρώτο να τελειώνει 20-22 και το δεύτερο 23-25!

Έτσι, σήμερα Παρασκευή 12/8, στους μεγάλους ημιτελικούς θα βρίσκονται Σιδέρης/Πανταζής, Συριάτος/Αραβαντινός, Κουστουμπάρδης/Πυλαρινός και Αντωνάτος/Συριάτος.

Το σημερινό πρόγραμμα των ημιτελικών

17:15 Αντωνάτος/Συριάτος - Σιδέρης/Πανταζής

18:00 Αραβαντινός/Συριάατος - Κουστουμπάρδης/Πυλαρινός

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει αμέσως μετά, με τις δυο νικήτριες ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο με τις ίδιες πιθανότητες, στις 19:00.

Βίντεο και εικόνες από τα χθεσινά παιχνίδια










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου