Δευτέρα, Αυγούστου 22

Αισιοδοξία και χαμόγελα στη σημερινή 1η του Α.Ο. Διλινάτων (Εικόνες)

Ξεκίνησε, μετ’ εμποδίων, σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία της η ομάδα του «μεγάλου χωριού», ο Α.Ο. Διλινάτων.

Προπονητής, ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για μια καλύτερη παρουσία τη νέα περίοδο και την επιστροφή στους τίτλους.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο προπονητής της ομάδας κ. Γ. Τόγιας, ο οποίος συνεχίζει στο «τιμόνι» της και σε ένα σύντομο καλωσόρισμα, ευχήθηκε υγεία σε όλους, ομαδική προσπάθεια και καλό κλίμα, τονίζοντας ότι, η Διοίκηση προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες και πλέον τον λόγο τον έχουν οι ίδιοι.

Επίσης, τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, αλλά και τι θέλει από αυτούς, προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια αξιόλογη ομάδα, η οποία να παίξει ανταγωνιστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις στη συνέχεια θα είναι καθημερινές και αναμένονται αρκετά δυνατές, ώστε να μπουν γερές βάσεις στην ομάδα και να επανέλθει έτοιμη, στη διεκδίκηση των δύο τοπικών διοργανώσεων.

Ακολουθεί πλούσιο και περιπετειώδες φωτορεπορτάζ





















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου