Σάββατο, Δεκεμβρίου 21

Στην 2η θέση η Α.Ε.Κ. 7-0 τον Εθνοφρουρό (Εικόνες)


Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερη κριτικής, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια του εξ’ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, η Α.Ε.Κ. δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, απέναντι στον ουραγό Εθνοφρουρό και επικράτησε εύκολα με σκορ 7-0, ενώ είχε και τρία δοκάρια. Δύο με τον Π. Μπαλάσκα και 1 με τον Κιριάι.
Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν τον πρώτο γύρο ανεβαίνοντας στην 2η θέση της κατάταξης και θα πάνε με χαμόγελα στις γιορτές.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου σαφώς καλύτερη παίζοντας, όσο βέβαια μπορούσε καλό ποδόσφαιρο, θα πάρει την άνετη νίκη που θα είναι η δεύτερη φετινή. 
Ο Εθνοφρουρός αντίθετα, κλείνει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό και ουραγός και μέχρι στιγμής να δείχνει ικανός να αλλάξει την εικόνα του.
Ούτε σήμερα συμπλήρωσε ενδεκάδα και αγωνίστηκε με «9»!!
Ας περάσουμε όμως στα γκολ του αγώνα.
Τα γκολ
Το 1-0 των γηπεδούχων θα πετύχει στο 4’ ο Τσουραμάνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 11’ ο Veizaj με σουτ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου για το 2-0.
Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, θα φέρει στο 28’ και το 3-0 με δυνατό τεχνικό πλασέ του Τσάκου, από τα όρια της περιοχής.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 33’ ο Π. Μπαλάσκας, με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ και παρά την προσπάθεια του Χρυσανθακόπουλου να διώξει, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 4-0 της ομάδας του.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 40’ με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 5-0 της Α.Ε.Κ.
Με αυτό το ξεκάθαρο για τους γηπεδούχους 5-0 θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο, οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν ταχύτητα, ο Σπ. Παπαδάτος πέρασε στο παιχνίδι τους «μικρούς», με αποτέλεσμα όλοι να σκέφτονται τη λήξη του αγώνα.
Ο Στεφανάτος θα πετύχει στο 75’ το 6-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Και στο 85' ο Τσουραμάνης με κοντινή προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου για το τελικό 7-0 των γηπεδούχων!!
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι από ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν 7 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο με «9»!!
Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Γ. Αλυσανδράτου.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Σφαέλος, Μπαλάσκας Β., Veizaj Α.,  Στεφανάτος, Τασιούλης, Χειμπέια, Μπαλάσκας Π. (46’ Μάρκου), Γεροκωνσταντής (46’ Veizaj Z.), Τσάκος (46’ Μπαζάρογλου), Τσουραμάνης, Κιριάι.
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Παρασκευόπουλος, Θεοτοκάτος, Χαρίτος, Μιχαλάτος, Χρυσανθακόπουλος, Λαδάς, Θωμάτος, Ζαπάντης, Χοντζάι.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου