Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Διασκέδαση κέφι και πολύ χορός στη Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση του Εθνικού


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Χριστουγεννιάτικος χορός, του Α.Ο Εθνικού Κεφαλονιάς.
Οι φίλοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές, παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου  και διαιτητές, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του πανέμορφου και ειδικά διαμορφωμένου ανάλογα διακομισμένου, για την περίσταση Υacht Club στο Ληξούρι.
Ήταν μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι, φαγητό και χορό.
Τους καλεσμένους ευχαρίστησαν δια μικροφώνου, ο Αντώνης Παρίσης με τον Στάθη Αναλυτή, πλαισιωμένους από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, αλλά και των ακαδημιών, κάνοντας μάλιστα με την ευκαιρία έναν μίνι απολογισμό της ομάδας, αλλά και μια ιστορική αναδρομή που έφερε αρκετή συγκίνηση.
Ιδιαίτερη ήταν η μνεία στους χορηγούς, αλλά και στα κορίτσια της ομάδας, που δούλεψαν πολύ για να πετύχει η εκδήλωση τις, Βάσω Τσίκλη, Αρετή Διονυσάτου, Αγγελική Καραμπάτου, Ευαγγελία Μαρούλη και Χριστίνα Κουτσογιάννη.
Κάποια στιγμή, ο Στάθης με το όμορφο χιούμορ που τον διακρίνει κάλεσε τον Δήμαρχο Ληξουρίου σε έναν αγώνα Μπάσκετ, αφού όπως είπε για όσους δεν το γνωρίζουν ο Δήμαρχος, μπορεί να είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όμως γνωρίζει πολύ καλά και το μπάσκετ.
Έπαιζαν λέει μαζί στο σχολείο, το ρολόι και ήταν άσος στο σουτ. Βέβαια δεν μας είπε ποιος κέρδιζε…..
Στάθη μου πάντως, φαίνεται να το φοβάσαι το ανοικτό γήπεδο για να θέλεις μόνο να παίξεις ρολόι, βέβαια με το δίκιο σου, που να τρέξεις τώρα!!!!!
Άλλωστε, ο Δήμαρχος σήκωσε το «γάντι»…. «Όποτε θέλεις και ότι θέλεις, άλλωστε είμαι σε εξαιρετική φόρμα»..... φυσικά το γέλιο έπεσε σύννεφο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης,ο Αντιδήμαρχος Γάλεμπ Ντουανί, οι Δ.Σ. Διονύσης Αραβαντινός, Βαγγέλης Συνοδινός Βαλλιάνος, Διονύσης Μαρούλης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Θέμης Βαλσαμής με το μέλος Θανάση Ψαρρά, ο πρόεδρος του Α.Ο Φωκάτων Νίκος Φωκάς, που προέτρεψε όλους στην ομάδα να μην απογοητεύονται από κάποια αποτελέσματα και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους, ο διαιτητής Λευτέρης Κατερέλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Ανδρέας Γρηγορόπουλος, και η γραμματέας του κέντρου διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ κα Λαδά Μαρία.
Επίσης ο πρώην Ν.Σ. κ. Παναγής Βλάχος, ο Σάκης Αναλυτής, ο Διονύσης Τσίγκανος και ο προπονητής των ακαδημιών Μάκης Συνοδινός.
Οι περισσότεροι από τους παραπάνω μάλιστα, έκαναν και έναν χαιρετισμό από μικροφώνου, συγχαίροντας παράλληλα την Διοίκηση του Εθνικού, για την προσφορά της στον αθλητισμό της Παλλικής.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την απίθανη βραδιά κεφιού και χαράς.
Καλές γιορτές με υγεία και Ευτυχία!
Εικόνες από την εκδήλωση











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου