Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Νίκησαν στο Ληξούρι τον Εθνικό 3-0 τα Φωκάτα και πλησίασαν απειλητικά την 4αδα


Παρότι αρκετά βελτιωμένος και με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του από τον Σάκη Αναλυτή, ο Εθνικός Κεφαλονιάς δεν απέφυγε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, ήταν η 8η φέτος, αφού σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, ήταν η σειρά των Φωκάτων να φύγουν νικητές με σκορ 3-0.
Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, από τη συνεχή βροχόπτωση (διακόπηκε μάλιστα ο αγώνας προσωρινά για 10’), οι ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι και πιο ποιοτικοί θα προσθέσουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη προσπάθεια τους για είσοδο στην τελική 4αδα και θα πλησιάσουν τις ομάδες τις 4αδας στον -1 βαθμό.
Συμπερασματικά η νίκη της ομάδας της Λακήθρας ήταν δίκαιη και την άξιζε.
Τα γκολ
Μόλις στο 3’ ο Ζαμπαύτης θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα θα βρει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του Χασανάι, για το 0-1 και το προβάδισμα των Φωκάτων.
Στο 30’, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν ο Σινάι, μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Δ. Αναλυτή και πάσα του τελευταίου, μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Αυτό το 0-1 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα.
10’ μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Πατρίκιος θέλει να διώξει, η μπάλα που κολλάει στο βαρύ τερέν και καταλήγει στο Καππάτο. Αυτός θα βγάλει την σέντρα στο σημείο του πέναλτι για τον αμαρκάριστο Τριανταφυλλίδη, που εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 2-0 για την ομάδα του.
Στο 70’ ο Τούρλας με μια πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, θα «κλειδώσει» οριστικά τη νίκη της ομάδας του, αφού θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χασανάι για το τελικό 0-3 στον Άγιο Αντώνη.
Με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής τα Φωκάτα θα κάνουν καλές γιορτές στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ για τον Εθνικό η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατηθεί και αυτή τη χρονιά στην Α’ κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Γ. Μιχαλάτο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Χασανάι, Κοντογιαννάτος (73’ Λεγάτος), Μπόνγκο, Πατρίκιος, Αραβαντινός, Σινάι,  Αναλυτής Δ. (73’ Παπαδάτος), Κατερέλος (80’ Λιάτος), Γαβαλάς, Τανουσάι (89’ Κατσαΐτης), Αναλυτής Γ..
Φωκάτα:(Διον. Λιονάτος), Πετεινάτος, Φωκάς Χρ., Καμπανός (73’ Μπουγάς), Πολλάτος (80’ Malshi), Κουμαριώτης, Ζαμπαύτης, Φωκάς Ε., Τούρλας (73’ Λεσσάι), Γάσπαρης, Τριανταφυλλίδης, Καππάτος (88’ Τσιαμπάος).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου