Σάββατο, Δεκεμβρίου 21

Πήρε "φωτιά" η πίστα.... Έπιασε "κόκκινο" το κέφι στο "Στατέρι" στον χθεσινό χορό της Εικοσιμίας


Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην καταπληκτική αίθουσα δεξιώσεων «Στατέρι» στα Τραυλιάτα, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Α.Ο. Εικοσιμίας.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους της ομάδας και το κέφι είχε πιάσει «κόκκινο».
Στον χορό παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ., φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εικοσιμίας και πολλοί συνάδελφοι τους από άλλες ομάδες.
Στη σύντομη ομιλία – χαιρετισμό του, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Λυκούδης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για το βροντερό τους παρών στο χορό, αλλά και την στήριξη τους, αναφέρθηκε σε έναν σύντομο απολογισμό του, στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα τμήματα, την περυσινή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και τα πολλά κέρδη από αυτή.
Στη συνέχεια, παραδόθηκαν τα κύπελλα των περυσινών πρωταθλητών στις κατηγορίες Κ-8 και Κ-12 από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή στην πρώτη κατηγορία και τον Hugo Enriquez προπονητή GPS VALENCIA στη σχολή της Αθήνας, υπεύθυνο προπονητή Εlite προγράμματος, στην δεύτερη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας για να παρακολουθήσει προπονήσεις και αγώνες όλων των τμημάτων.
Επίσης, υπήρξαν και δύο ειδικές τιμητικές πλακέτες, στον περυσινό προπονητή της ομάδας στην Γ’ Εθνική Μιχάλη Αθηναίο για την μεγάλη προσφορά και τον αγώνα του να κρατηθεί η ομάδα όρθια και στον Ηλία Κουρκουμέλη για ότι έκανε σε όλη την χρονιά, που ουσιαστικά ανέλαβε όλο το βάρος της ομάδας, σε μια δύσκολη στιγμή για αυτήν και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, όταν άλλες ιστορικές στην υπόλοιπη Ελλάδα αποχωρούσαν.
Στο πρόσωπο φυσικά των παραπάνω, τιμούνται και οι «ήρωες» περυσινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, που μαζί τους σήκωσαν τον Σταυρό του μαρτυρίου σχεδόν μόνοι, αλλά με αξιοπρέπεια, απολαμβάνοντες τον καθολικό σεβασμό όλων των ομάδων!
Στον πρώτο την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο νυν προπονητής της ομάδας Άκης Τσιμάρας και στον δεύτερο ο νυν πρόεδρος κ. Αντώνης Χαραλαμπέλης.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια οι άνθρωποι της Εικοσιμίας για αυτή τους την ενέργεια, τιμώντας τους αφανείς εργάτες του αθλητισμού. Χίλια μπράβο!!
Την βραδιά, ομόρφυναν οι μελωδικές φωνές δυο δικών μας παιδιών, του Μάκη Παπά και του Θανάση Λυμπέρη, ενώ ο Ζήσιμος Σκλαβουνάκης ήταν και αυτή την φορά εντυπωσιακός, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο στην πίστα, όπως φυσικά και η υπόλοιπη καταπληκτική ορχήστρα.
Τίμησαν με την παρουσία τους την πολύ όμορφη εκδήλωση της ομάδας της Λειβαθούς, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς – Ομαλών κα Κρυσταλία Μιχαλάτου, οι Δ.Σ. Αργοστολίου Γιάννης Λυκούδης – Διονύσης Πολλάτος, η πρόεδρος του γηροκομείου κα Άννα Ζαπάντη, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κος Θεμιστοκλής Βαλσαμής, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γεράσιμος Καραντινός, Θανάσης Ψαρράς, η κα Άτζυ Τουλάτου και η παιδίατρος κα Βίλυ Γεωργοπούλου.
Να αναφέρουμε ότι υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.
Τυχερός της βραδιάς ο δικηγόρος και Δ.Σ. Αργοστολίου Γ. Λυκούδης που κέρδισε το μεγάλο δώρο που ήταν μια τηλεόραση!
Πάντα τυχερός Γιάννη!
Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για αυτή την πανέμορφη, καταπληκτική και μοναδική βραδιά που μας πρόσφεραν.
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου.
Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2020!
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον χθεσινό χορό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου