Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου της Εικοσιμίας.... Συγκεντρώθηκαν αρκετά είδη Πρώτης ανάγκης


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου,  με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγάπης ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Εικοσιμίας με την GPS Valencia Σχολή Κεφαλονιάς, σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΗΚΕ.
Εκτός των διοργανωτών, συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Α.Ο. Παλληξουριακού και του Α.Ο. Διλινάτων.
Ο σκοπός ήταν διπλός, αφού εκτός της συμμετοχής και της χαράς των μικρών παιδιών που αγωνίστηκαν, ήταν και η συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού, τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη τους, κάνοντας αυτές τις γιορτινές ημέρες, όσο το δυνατόν καλύτερες.
Τα παραπάνω αγαθά, παρέλαβε ο αγαπητός μας πατέρας, Ανδρέας Σβορώνος, ο οποίος μάλιστα έδωσε τις καθιερωμένες ευχές και τις ευχαριστίες του για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.
Τίμησαν με την παρουσία τους, οι αντιδήμαρχοι, Λειβαθούς - Ομαλών κα. Κρυστ. Μιχαλάτου, Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης, ο υπεύθυνος αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δημ. Κουμαριώτης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής και το μέλος κ. Γερ. Καραντινός.
Στην κερκίδα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκαν πολλοί γονείς και φίλοι των μικρών ποδοσφαιριστών, που χειροκροτήθηκαν για το ταλέντο τους, αλλά και για τη συμμετοχή τους, σε έναν αγώνα με ιερό σκοπό, όπως ο συγκεκριμένος, ζεσταίνοντας τις ψυχές κάποιων συνανθρώπων μας, ανάμεσα τους και παιδιά ίδιας με αυτά ηλικίας!
Μπράβο σε όλους….. Μπράβο στους διοργανωτές και όσους παραβρέθηκαν, παρά το σημερινό τσουχτερό κρύο στις κερκίδες του γηπέδου.
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου.
Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στα παιδιά!
Φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου