Τρίτη, Μαρτίου 3

Γ.Ε.Λ. Σάμης και Ε.Π.Α.Λ. Αργοστολίου στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου


Μετά από δύο σπουδαίους ημιτελικούς, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για το Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το Γ.Ε.Λ. Σάμης  και το Ε.Π.Α.Λ. Αργοστολίου θα είναι πάρουν την πρόκριση και θα είναι οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης. 

Γ.Ε.Λ. Κεραμειών – Γ.Ε.Λ. Σάμης 0-2
«Καθάρισε» με δυο γκολ ο Δ. Βιτωράτος
Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το Γ.Ε.Λ. Σάμης θα πάρει το 1ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού, επικρατώντας του Γ.Ε.Λ. Κεραμειών με σκορ 2-0.
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους πιο παραγωγικούς να πετυχαίνουν δύο τέρματα και να παίρνουν την πρόκριση.
Να σημειωθεί εδώ ότι ο Λεσσάι είχε δοκάρι, ενώ το σκορ ήταν στο 2-0.
Τα γκολ
15’ 0-1 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διον. Βιτωράτου.
28’ 0-2 και πάλι με τον Διον. Βιτωράτο, ο οποίος θα μπει στην περιοχή και αφού αποφύγει τον Τρίκαρδο, θα στείλει με πλασέ την μπάλα στην κενή εστία.
Διαιτητής ο κ. Κ. Μουρελάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Τσιμάρα και Γ. Μεσσάρη.
Ιατρός αγώνα: Η κα Βολνεάσκι
Οι συνθέσεις
Γ.Ε.Λ. Κεραμειών: Τρίκαρδος, Σουρβάνος, Πάπα, Μουρελάτος Χαρ., Φωής (Νοάκες), Μουρελάτος Χρ., Λεσσάι, Τριανταφυλλίδης, Λιπιάτος, Φωκάς, Μπουγάς.
Γ.Ε.Λ. Σάμης:Καβαλλιεράτος Γ., Πολυχρονάτος (Πάπα), Καβαλλιεράτος Γ., Σπαθής (Γκρέμος), Παπαδημάτος, Γασπαρής, Βιτωράτος, Μιχαλάτος, Ζαχαράτος, Σαλλιάι (Δρακάτος), Τρίφι.
 
Με τον Μπεσάι "εκτελεστή" στον τελικό το Ε.Π.Α.Λ. Αργοστολίου
Στον δεύτερο ημιτελικό που ακολούθησε, το Ε.Π.Α.Λ. Αργοστολίου σε ένα φανταστικό και αγωνιώδες παιχνίδι, επικράτησε του Ε.Π.Α.Λ. Ληξουρίου στο τέλος με σκορ 3-2 και «σφράγισε» το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του πρωταθλήματος.
Πολύ σημαντική η συμβολή του Τζουλιάνο Μπεσάι στο παιχνίδι, με τον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα της ομάδας του.
Τα γκολ
02’ 0-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής του Τοζάι.
03’ 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεσάι.
50’ 1-2 με τον Μαρούλη να βγαίνει στην κόντρα και απέναντι από τον Ντεμίρι με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
60’ 2-2 ο Μπεσάι και πάλι θα βγει στην πλάτη της άμυνας και μόνος απέναντι από τον Xacanai, θα πλασάρει εύστοχα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.
66’ 3-2 Τέλος ο Μπεσάι, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο παιχνίδι, με ένα καταπληκτικό σουτ, εκτός περιοχής, θα δώσει την πρόκριση στη ομάδα του για το μεγάλο τελικό.
Διαιτητής ο κ. Κ. Μουρελάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Τσιμάρα και Γ. Μεσσάρη.
Ιατρός αγώνα: Η κα Βολνεάσκι
Οι συνθέσεις
ΕΠΑΛ Αργοστολίου:Ντεμίρι, Κρούσσος, Αβντιούκοβ, Βειζάι, Μπεσάι, Μπάρκας, Πούλα, Λουκάτος Μυφτάρη, Κούρτι, Παπαναστασάτος.
ΕΠΑΛ Ληξουρίου:Χacanai, Ντόντα, Σπυράτος, Ρεπούσης, Λαμσάι, Πάπα, Λιάτος, Τοζάι, Χατζιάι, Μπόνγκο, Μαρούλης.
Στον τελικό ΓΕΛ Σάμης – ΕΠΑΛ Αργοστολίου
Μετά τα παραπάνω αποτελέσματα, στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, το Γ.Ε.Λ. Σάμης και το Ε.Π.Α.Λ. Αργοστολίου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Σε λίγο φωτορεπορτάζ από τα δύο σημερινά παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου