Τρίτη, Μαρτίου 10

Η Pre game των αυριανών πρώτων ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου..... Χωρίς θεατές τα παιχνίδια


Την Τετάρτη 11/3 συνεχίζεται με τους πρώτους ημιτελικούς αγώνες το τοπικό κύπελλο και τα δύο παιχνίδια της σειράς σε άδειες εξέδρες!!
Συνέχεια του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 11/3, με τους δύο μεγάλους, πρώτους ημιτελικούς αγώνες του προγράμματος της σειράς.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ανάμεσα σε Παλληξουριακό – Φωκάτα και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Διλινάτων - Εικοσιμίας.
Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού οι 4 ομάδες που συμμετέχουν θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι στη σειρά ενόψει των επαναληπτικών και να γίνουν τα φαβορί που θα κλείσουν θέση στο μεγάλο τελικό.
Οι διαιτητές μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια!
        
Αναλυτικά τα παιχνίδια 
α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη   11-3-2020   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Τετάρτη   11-3-2020   ώρα:  16:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Φωκάτα
        
Τετάρτη  11/3



Με το μεγάλο παιχνίδι και τον πρώτο ημιτελικό της σειράς, συνεχίζεται αύριο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, χωρίς θεατές το τοπικό κύπελλο όπου τα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν την Εικοσιμία.

Σίγουρα ένα παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στον θεσμό και τις δύο ομάδες να θέλουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, προκειμένου να βάλουν βάσεις για τον επαναληπτικό και τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μέχρι τώρα και στις δύο τοπικές διοργανώσεις, τόσο η ομάδα από τα Διλινάτα, όσο και αυτή από την Λειβαθώ, με μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και απλά περιμένουν να δουν την θέση τελική θέση στην οποία θα καταταγούν.

Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, οι οποίες διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και λίγο πολύ κινούνται στα ίδια επίπεδα.

Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, ενώ αυτή της Λειβαθούς στην 3η, και ρίχνουν κλεφτές ματιές στο νταμπλ, κάτι που από την αρχή είχαν σαν στόχο.

Αυτό το γεγονός, μας κάνει να περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με δύναμη, πάθος και αγωνία.
Οι παραπάνω ομάδες, έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές φέτος, για το πρωτάθλημα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου και στα δύοπαιχνίδια αναδείχθηκαν
ισόπαλες με το ίδιο σκορ και συγκεκριμένα 1-1!
Να δούμε η 3η για ποια από τις δύο θα είναι η τυχερή ώστε να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της, στη μεγάλη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, που είναι ο τελικός του κυπέλλου!

            
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο περυσινός κυπελλούχος Παλληξουριακός, φιλοξενεί και εδώ χωρίς θεατές τα Φωκάτα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου, μπορεί να κρίνει πολλά για την τύχη των δύο ομάδων, ενόψει και του επαναληπτικού.
Οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν αήττητοι μέχρι τώρα, σε όλες τις φετινές τοπικές διοργανώσεις και με μια θετική παρουσία σε όλους τους αγώνες που έχουν δώσει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός από το να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν επίσης να διεκδικήσουν και ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τον επαναληπτικό πιο βατό, με στόχο να προασπίσουν τον περυσινό τους τίτλο και στη συνέχεια στο μεγάλο τελικό να τον κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, γνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα του Αγίου Αντωνίου, όμως θα παίξουν για να διεκδικήσουν τον μοναδικό στόχο που τους απέμεινε, το κύπελλο με ψυχή, πάθος και δύναμη, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, τον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Με νέο πλέον τεχνικό στον πάγκο τους και διαφορετική φιλοσοφία, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο στον επαναληπτικό να έχουν ελπίδες, να βρεθούν στο μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου, γράφοντας ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα το επιτυγχάνουν στην ιστορία τους.
Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε το παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. 
Ένα ντέρμπι και τις ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για τη νίκη και το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε 15 μέρες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Οι παραπάνω ομάδες θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος ως αντίπαλοι.
Στις προηγούμενες για το πρωτάθλημα, γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές και στα δύο παιχνίδια.
Στον Α’ γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-1 και στον Β’ στον Άγιο Αντώνη με σκορ 3-0
               
Η συνέχεια με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς

α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη   18-3-2020   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Τετάρτη   25-3-2020   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου