Κυριακή, Μαρτίου 8

Νίκη γοήτρου η Σάμη 4-2 τον Εθνικό που πλέον βαδίζει για την Β' κατηγορία


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβόμυλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Εθνικό Κεφαλλονιάς.
Η λήξη του παιχνιδιού  βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 4-2.
Μια νίκη γοήτρου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πλέον βρίσκονται σε δυσμενή θέση σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην κατηγορία.
Σε γενικές γραμμές στον Καραβόμυλο παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με έξι τέρματα, κάτι που ικανοποίησε το κοινό που παρακολούθησε το παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Λιάτο, το πλασέ του οποίου θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κουγιανού.
Στο 19’ σε ένα ωραίο σουτ του Ζησιμάτου, η μπάλα θα απομακρυνθεί από τον Μακρή.
Στο 27’ νέο πολύ καλό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή, αλλά και πάλι ο Μακρής θα πει «όχι».
Στο 28’ θα έχουμε το 0-1.
Συγκεκριμένα ο Γ. Αναλυτής θα βρεθεί μόνος με τον Κουγιανό, τον οποίο θα νικήσει ανοίγοντας το σκορ.
Στο 36’ θα έχουμε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Ο Trifi θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Πατρίκιο.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Μακρή για την ισοφάριση και το 1-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό θα γίνει η ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 37’, μετά από σέντρα από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει στον Παπαδημάτο και αυτός με ωραίο γύρισμα θα βρει τον Σοφιανό που δεν θα έχει πρόβλημα να σκοράρει πετυχαίνοντας το 2-1 των γηπεδούχων.
Στο 45’ θα έχουμε την ισοφάριση. Ο Γ. Αναλυτής θα πιάσει ένα πολύ καλό σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουγιανού, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Αυτό το 2-2 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και στο 53’ θα προηγηθούν εκ νέου.
Ο Ζαχαράτος θα κάνει ωραίο γύρισμα, και ο επερχόμενος Περιβολάρης από πλαγιά δεξιά, θα πιάσει ένα ωραίο σουτ στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μακρή για το 3-2.
Στο 80’ πολύ ωραία η ατομική προσπάθεια του νεαρού Δρακουλόγκωνα, όμως το σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μακρή.
Το τελικό 4-2 που θα γράψει και τον επίλογο στο παιχνίδι του Καραβόμυλου, θα πετύχει ο Ζησιμάτος, ο οποίος θα σουτάρει λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Μακρής θα αποκρούσει προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η νίκη αυτή για την Σάμη ήταν μόνο ζήτημα γοήτρου, ενώ η συγκεκριμένη ήττα φέρνει την ομάδα του Ληξουριού, μια ανάσα από την Β’ κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλάτο και Ε. Κατερέλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Κουγιανός, Παπαδημάτος, Καβαλλιεράτος (55’ Καψογιώργης), Βιτωράτος Κ., Φωτόπουλος (66’ Δρακουλόγκωνας), Μωραΐτης Ν., Ζησιμάτος, Μετάι, Σοφιανός (70’ Κορσιάνος), Περιβολάρης, Τρίφι (46’ Τρίφι).
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Μακρής, Ταφάι (55’ Διονυσάτος), Σινάι, Κοντογιαννάτος (60’ Κατερέλος), Πατρίκιος, Σιμωτάς, Αραβαντινός, Λιάτος (65’ Μπόνγκο), Γαβαλάς, Αναλυτής Δ. (60’ Δημητρίου), Αναλυτής Γ..











Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου