Παρασκευή, Μαρτίου 6

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σάββατο 7/3/2020 η 2η αγωνιστική των playoffs  του  τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με τους δύο αγώνες του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σάββατο 7/3 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας.
Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σταυρού, ανάμεσα σε Οδυσσέα Ιθάκης - Α.Ε. Κράνης στις 11:00 το πρωί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δημοτικό Σκάλας, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων - Έρυσσο.
Το αγωνιστικό και βαθμολογικό τους ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού πλέον σε κάθε χαμένο βαθμό, χάνονται παράλληλα και τα όνειρα, της όποιας ομάδας για την άνοδο.
Αυτή η αγωνιστική είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τη συνέχεια.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  7-3-2020   ώρα:12:45
Δημοτικό Σταυρού
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Ε. Κράνης
Καραΐσκος
Απόστολος
Γάτσιος Δ.
Αντωνιάδης Ν.
Σάββατο  7-3-2020   ώρα:15:45
Δημοτικό Σκάλας
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Α.Ο. Ερύσσου
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Μάστορα Μ.
Μπακάκη Ε.
         
Σάββατο 7/3/2020
Ένα πολύ κρίσιμο για τις δύο ομάδες και οριακό θα λέγαμε για τους γηπεδούχους παιχνίδι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/3 στις 12:45 το μεσημέρι, στον Σταυρό, ανάμεσα στους δύο χαμένους της πρεμιέρας, Οδυσσέα Ιθάκης και Α.Ε. Κράνης.
Ένα παιχνίδι που για τους γηπεδούχους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αφού με ήττα δύσκολα στη συνέχεια θα μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά που θα δημιουργηθεί, ανάμεσα σε αυτούς και τις ομάδες των δύο πρώτων θέσεων, ενώ με νίκη επιστρέφουν στο όνειρο και οι ελπίδες θα διατηρηθούν για κάτι καλό στη συνέχεια.
Μετά την εκτός έδρας ήττα τους από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα, σίγουρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και παρά τις ελλείψεις τους θα έχουν σαν μοναδικό στόχο το τρίποντο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που και αυτοί κόντρα στις προβλέψεις στην πρεμιέρα, γνώρισαν μια άσχημη εντός έδρας ήττα από την Έρυσσο και σίγουρα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια μιας νέας βαθμολογικής απώλειας.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, ακόμη και έτσι παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στην Α’ κατηγορία, με την επιστροφή της μετά από τρία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο και η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απαραίτητη, αν όχι επιτακτική!
Και οι δύο αντίπαλοι, μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα θέλουν μόνο νίκη, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι και αυτό μας κάνει να περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Σταυρό και τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για το τρίποντο της νίκης.
Οι παραπάνω ομάδες θα συναντηθούν για 5η φορά στη φετινή περίοδο.
Αρχικά σε δύο συναντήσεις στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου, όπου μοιράστηκαν τις νίκες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 στο ίδιο γήπεδο και τους φιλοξενούμενους 9-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Στη συνέχεια και στα επίσης δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι πήραν ισάριθμες νίκες, 5-2 στον Σταυρό και 4-3 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
          

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 15:45, στο Δημοτικό Σκάλας, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια και ότι έχει να κάνει με την άνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία, οι θριαμβευτές της πρεμιέρας, Ηρακλής Πρόννων και Έρυσσος θα βρεθούν αντιμέτωποι με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Και οι δύο αντίπαλοι μπήκαν δυναμικά στα playoffs με νίκες, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους που πέρασαν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επικρατώντας της μέχρι τότε αήττητης και πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. με σκορ 2-1, βάζοντας κυριολεκτικά «φωτιά» στη σειρά, ενώ οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο ίδιο γήπεδο του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-1!
Έτσι, οι δύο πλέον πρωτοπόροι της σειράς, θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για το τρίποντο. Ένα τρίποντο που θα φέρει "αέρα" και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια, σε όποια ομάδα θα επικρατήσει.
Οι γηπεδούχοι, θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και με μια ακόμη πειστική εμφάνιση, να βάλουν καλύτερες βάσεις για την κατάκτηση του ενός, από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.
Σίγουρα δείχνουν σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα επιδιώξουν να μη χαθεί μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν περισσότερο την «ψαλίδα» στο βαθμολογικό πίνακα από την αντίπαλο τους.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι και αυτοί σε πολύ καλή αγωνιστική και κυρίως ψυχολογική κατάσταση, μετά τη μεγάλη τους νίκη επί της Α.Ε.Κ., δεν θέλουν να πάει χαμένη η ευκαιρία και στη Σκάλα πηγαίνουν να παίξουν καλό, ανοικτό ποδόσφαιρο και κυρίως να μη φύγουν με άδεια χέρια από εκεί.
Σίγουρα δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, όμως έχουν δείξει με την πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία τους ότι, είναι ικανοί να διεκδικήσουν το καλύτερο σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.
Στη Σκάλα, περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις δύο ομάδες ικανές να πετύχουν τον στόχο τους.
Σίγουρα μια νίκη θα φέρει πολύ κοντά στον τελικό της στόχο την ομάδα που θα την κατακτήσει.
Στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο νίκες.
Στον Καραβόμυλο (ήταν κλειστό το γήπεδο Τζαννάτων) με σκορ 2-0 και στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες με σκορ 1-0. Μια νίκη που τότε τους είχε δώσει την 2η θέση στην τελική κατάταξη!!
          
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
1
1
0
0
5 - 1
5
2.
Α.Ο. Ερύσσου
1
1
0
0
2 - 1
4
3.
Α.Ε. Κράνης
1
0
0
1
1 - 2
4
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
1
0
0
1
1 - 5
0

         
Αρχή φόρΗ επόμενη αγωνιστική
(3η playoffs – 14/3/2020)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Ε. Κράνης - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου