Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Αποφάσεις Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.: 27 Μαρτίου οι εκλογές της Ε.Π.Ο.

Στις 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στην ΕΠΟ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ..
Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με την τεχνολογία μετά και το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πριν από τρεις μέρες. Οι Ενώσεις δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν αλλά να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση με όλες τις αποφάσεις.

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
Μετά την ψήφιση του Νόμου 4778/21, κι ενόψει της εφαρμογής των διατάξεών του, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2021 Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00πμ, είτε με χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (άρθρο 45, Ν.4778), είτε με φυσική παρουσία, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις ανάλογα με τα ισχύοντα εκείνη την εποχή μέτρα.
Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.
Εγκρίνεται το αίτημα της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, στις 3 Ιουνίου 2021 με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες και στις 6 Ιουνίου 2021 με αντίπαλο την Τουρκία σε γήπεδο της Γερμανίας.»

Στις 27 Ιουνίου το τέλος της Football League

Τέλος, στην ΕΠΟ έκαναν δεκτό το αίτημα των ομάδων να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα στο τέλος του Ιουνίου. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε λίγο γιατί, ο δρόμος είναι μακρύς ως τις 28 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης της Football League.
«Γίνεται δεκτό το αίτημα της Football League για παράταση του πρωταθλήματος έως τις 27 Ιουνίου 2021».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου