Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Football League: Χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ φέτος


Εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2 στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Super League 2 - Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι στη Football League δεν θα διεξαχθούν play offs και play outs. Παράλληλα, έκλεισε χορηγία τριών χρόνων για την ένδυση των ΠΑΕ των δύο κατηγοριών με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, ενώ οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν για το Αθλητικό Νομοσχέδιο και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Super League 2-Football League αναφέρεται:  

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 - Football League, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν: Καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2. Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs. 

Εγκρίθηκε πρόταση χορηγίας της Nike για ένδυση των ΠΑΕ της Super League 2 - Football League για τρία χρόνια. 

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ΠΑΕ για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, για τα τηλεοπτικά ενώ συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εταιρία στατιστικών για τις ομάδες της SL2 και FL».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου