Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Η πρόταση της Πολιτείας για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ’ Εθνικής

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι το επόμενο πρωτάθλημα που αναμένεται να επιστρέψει σε ομαδικές προπονήσεις το επόμενο διάστημα, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να λυθεί το σοβαρό θέμα της τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, καθώς οι διοικήσεις των ομάδων δεν είναι διατεθειμένες – και δεν μπορούν άλλωστε – να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των εβδομαδιαίων ελέγχων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή, εξετάζονται τρεις διαφορετικοί τρόποι ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά τα σωματεία, με την Πολιτεία να στηρίζει έναν εξ’ αυτών.

Συγκεκριμένα η Πολιτεία προτείνει τα τέστ να παρέχονται στα σωματεία της Γ’ Εθνικής μέσω της Περιφέρειας που εδρεύουν, δηλαδή από τα τεστ που έχει στην διάθεση της να κάνει εβδομαδιαίως η κάθε περιφέρεια, να παρέχει τα 20-30 στις ομάδες ώστε να τα χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο τους.

Βέβαια υπάρχουν περιφέρειες που φιλοξενούν παραπάνω από μια ομάδες, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει μια ανάλογη συνεννόηση ανάμεσα σε Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου