Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας διέκοψε τα πρωταθλήματα της

Με σημερινό της  Δ.Τ., η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ανακοινώνει την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων της για την περίοδο 2020-2021.

Έτσι γίνεται η πρώτη Ποδοσφαιρική Ένωση της χώρας που διακόπτει τα πρωταθλήματα της εξ’ αιτίας της πανδημίας του κορονοιού.

Δείτε παρακάτω:

«Οριστική διακοπή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ 2020-2021»

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας αποφασίστηκε η οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

1) Τη συνέχιση της πανδημίας και της εξάπλωσης του covid-19

2) Ότι η περιοχή μας (Αχαΐα) βρίσκεται συνεχώς σε κόκκινο συναγερμό

3) Τη δεινή οικονομική θέση των παραγόντων των Σωματείων (μελών) μας λόγω της συνεχούς υγειονομικής κρίσης

4) Ότι δεν έχει ληφθεί καμιά μέχρι σήμερα απόφαση από τους λοιμοξιωλόγους και από την ΓΓΑ για το άνοιγμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

5) Ότι και να δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας μίνι προετοιμασίας και προπονήσεων των αθλητών, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τους χρόνους ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων και της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων

6) Ότι δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ούτε τα συνεχή τεστ για covid-19 που απαιτούνται, ούτε τη μη παρουσία θεατών στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου