Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Με το "αριστερό" ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός.... Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Α2 ΕΣΚΑΗ 54-59 από τον Διαγόρα (Φωτορεπορτάζ)

Με ήττα στις λεπτομέρειες ξεκίνησε ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός στο φετινό του "ταξίδι" στον κόσμο της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", με πολύ κόσμο στην εξέδρα, παρακολουθήσαμε έναν πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό αγώνα μπάσκετ, μεταξύ του Α.Σ. Κεφαλληνιακού και του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ´ όλη την διάρκεια του. Καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ και έτσι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Εκεί οι παίκτες του Κεφαλληνιακού υπέπεσαν σε κρίσιμα λάθη, οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν και ευστοχώντας σε μεγάλα σουτ πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα μας με ανανεωμένο ρόστερ άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο χρόνος θα είναι σύμμαχος της.

Επόμενο παιχνίδι για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό, εκτός έδρας το Σάββατο 14/10 με την Ακράτα.

Δεκάλεπτα: 17-16, 12-13, 17-19, 8-11

Τελικό σκορ: 54-59

Διαιτητές: Πλέγας - Θεοδοσόπουλος

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 15 (3), Δρακονταειδής 8 (2), Μουρελάτος, Βασιλάτος 2, Τιμοθεάτος 6, Θεοδωράτος 3 (1), Μεσολωράς, Γαρμπής, Κουνάδης, Μουίκης 9 (2), Καραπέτσας 5 (1), Λαμπρογιώτας 6.

Διαγόρας Βραχνεΐκων:(Σουλιντζής), Αργίτης, Σπυριδωνίδης 15 (4), Σπυριδωνίδης Ι. 14 (3), Ηλιόπουλος 5 (1), Φωστέρης 2, Τσότσος 5 (1), Αμίτσης, Σκαλτσάς 2, Σπυριδωνίδης Σ. 11, Πατέντας 4, Κολόκας.

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ






























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου