Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Εύκολο πέρασμα του Παλληξουριακού από τον Σταυρό 5-0 τον Οδυσσέα

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου ανάμεσα σε Οδυσσέα Ιθάκης Παλληξουριακό, σήμερα Σάββατο 7/10 στις 10 και 45' το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.

Όπως αναμενόταν, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη, που δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 0-5 και έτσι θα πετύχουν το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά τώρα στο Σταυρό παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους καλύτερους να αναλαμβάνουν την υπεροχή μετά το 15', να κυκλοφορούν μπάλα, χωρίς να απειλούνται ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν με μεγάλα γεμίσματα στην περιοχή, να τους απειλήσουν και τελικά να παίρνουν δικαίως το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μετά το 0-5 της πρεμιέρας στα Μακρυώτικα από τον Πυλαριακό, θα γνωρίσουν δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για την 8αδα, αν κρίνουμε και από τη δυναμική των υπόλοιπων τριών ομάδων στον όμιλο, οι οποίες είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση τους.

Να αναφέρουμε ότι, οι περσινοί πρωταθλητές από το 55' αγωνίζονταν με "δέκα", λόγω αποβολής του Φωτ. Συριάτου σε μια αψιμαχία με αντίπαλο (κάτι του είπε).

Η αλήθεια είναι ότι, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν. Όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου τους, δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλό ή να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Τα γκολ του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" όπως είπαμε μετά το πρώτο 15λεπτο ανέβασαν "στροφές" και ουσιαστικά "καθάρισαν" με τη νίκη από το πρώτο μισό του αγώνα.

Στο 20' θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπράτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των "ερυθρόλευκων" από δεξιά στο 30', ο νεαρός Χοτζάι θα γίνει κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και θα πλασάρει για το 0-2.

Ο Γαλανός μετά από 2' και ύστερα από εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά, θα αποφύγει δύο αμυντικούς των γηπεδούχων και θα κάνει την σέντρα στην περιοχή, εκεί που ο νεαρός Χοτζάι και πάλι θα πλασάρει στην αριστερή γωνία του Γαϊλά για να γίνει έτσι το 0-3.

Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου μπροστά στο σκορ 3-0.

Ένα σκορ που "κλείδωνε" ακόμη μια νίκη στη διοργάνωση, τη δεύτερη συνεχόμενη.

Στο δεύτερο και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν, συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα, χωρίς να δεχθούν κάποιο.

Αρχικά στο 55', ο Μπράτι από δεξιά εκτελεί το κόρνερ, ο Ηλ. Αντωνάτος θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στο ριμπάουντ ο Χατζιάι θα σημειώσει το 0-4.

Μετά από 7' λεπτά ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 0-5!

Αυτή την φορά σκόρερ θα είναι ο Μπράτι με ωραίο σουτ στη αριστερή γωνία του Γαϊλά, ύστερα από ωραία συνεργασία από δεξιά με τον Χατζιάι.

Αυτό το 0-5 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του Σταυρού.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Δ. Ραυτόπουλος (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ., Μωραΐτης (46' Σέλα), Φατούρος, Προσαλέντης Π., Μαλιακρίδας Κ. (50' Βλησμάς), Ρενάτο (75' Παΐζης), Βασιλόπουλος Γ. (84' Shkambaj), Προσαλέντης Ν., Μετσάνι, Βασιλόπουλος Ι. (75' Καραβίας Ι.).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Μαλλιώρης (70' Κατσιβέλης), Γαβαλάς (46' Δελαπόρτας), Γαλανός, Χατζιάι, Κουκοβίνος, Λυκούδης, Συριάτος Φ., Χοτζάι (70' Ρεμούντης), Μπράτι (73' Ακριστινέϊ), Αντωνάτος (46' Ζυκάι). 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου