Πέμπτη, Μαρτίου 15

ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ


ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Δυο μήνες πρέπει να περιμένει ο πρωταθλητής μας!!!!!!!

    Ένα... βήμα παρακάτω προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω ομίλων, που θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 28 ομάδες.

     Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαΐου (Κυριακή) και, πλέον, απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει πριν το Πάσχα, δηλαδή λίγο πριν τα μέσα του Απρίλη. 
     Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη.
     Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους 14 ομίλους, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες.
     Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λάβει μία ειδική κλήρωση που θα αφορά τους ομίλους 2, 3 και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα πάρουν θέση σε αυτούς. 
Πηγή:http://www.periferiako.com/ 


     Συμπληρωματικά να αναφέρουμε:
     Ότι ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα αγωνισθεί σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Δ’ Εθνική.
     Επίσης, επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης των μπαράζ είναι η Κυριακή 13 Μαϊου με λήξη την Τετάρτη 30 Μαϊου. Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα διεξάγονται Κυριακή – Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου