Τετάρτη, Μαρτίου 21

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ


Την ανωτερότητά του απέδειξε και μέσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Γυθείου, που νίκησε 3-0 την Ένωση Περιστερίου Φιλισίου και κατέκτησε το Κύπελλο Λακωνίας.

     Η ομάδα του Γυθείου, που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65’ ο Σαμπατάκος με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Μπουρελάκου, έκανε το 1-0.     
    Στο 68’ έκανε τη σέντρα πάλι ο Μπουρελάκος, ο Τζανετάκος έπιασε την γυριστή κεφαλιά και ο Λιγνός με πλασέ πέτυχε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 80’, με τον Μπουρελάκο να σεντράρει και τον Μαρτίν Σουκούλι με κεφαλιά να βρίσκει δίχτυα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Τρακάκης, Μπουρελάκος, Πολιτάκος (83’ Πλαγιαλάκος), Νάκος, Καζιάνης, Λιγνός, Δασκαλάκης, Τζανετάκος, Σουκούλι Μ. (85’ Κουφάκος), Σουκούλι Γκ., Σαμπατάκος
ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΦΙΛΙΣΙΟΥ: Σκεύης, Χριστοφυλάκης, Τέρνοβα, Σάρος (75’ Ποστάκος), Γουρδομιχάλης, Χριστάκος Δ., Ρήγας Σ., Νικολακάκης, Κουτσοβασίλης (80’ Σκάλκος), Χριστάκος Γ., Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου