Τρίτη, Μαρτίου 6

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γ΄ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
     Με τον σπουδαίο αγώνα Εικοσιμίας-Α.Ε.Κ. συνεχίζεται την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών και ώρα 15:00 το τοπικό κύπελλο Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της Α΄σειράς-Γ΄ φάσης του θεσμού (ημιτελικός).
     Ο νικητής θα αγωνισθεί στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τα Διλινάτα που πέρασαν από την Ιθάκη και τον Οδυσσέα την περασμένη Κυριακή
 Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ                           Α.Ε.Κ.





  

ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ  ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
     Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Εικοσιμία και Α.Ε.Κ. αναμένεται την Τετάρτη το απόγευμα 3 μ.μ στις Κεραμειές στον ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου. Στόχος πλέον και των δυο ομάδων για φέτος είναι η συμμετοχή τους στον τελικό και η κατάκτηση του Κυπέλλου ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μια μεγάλη επιτυχία.

     Η Εικοσιμία θα ψάξει την πρώτη φετινή της νίκη που θα είναι ικανή να την στείλει στον τελικό με αντίπαλο τα Διλινάτα, σώνοντας την παρτίδα αφού η φετινή της παρουσία στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν είναι η αναμενόμενη, ενώ μια πιθανή επιτυχία ίσως «ξυπνήσει» την ομάδα ψυχολογικά για μια καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς είναι βασισμένοι πάνω σε αυτό το παιχνίδι.
     Από την άλλη η Α.Ε.Κ. «λαβωμένη» που δεν τα κατάφερε στα playoffs  του πρωταθλήματος με τον Α.Ο.Κ.Ι. θα παλέψει ακριβώς για τον ίδιο λόγο ώστε να έχει πετύχει τουλάχιστον τον έναν από τους δυο στόχους της χρονιάς που φεύγει.
     Η ομάδα του Αργοστολίου είναι ικανή να τα καταφέρει αφού διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα άσχετα αν την χωρίζει μια κατηγορία από την αντίπαλο της. Παίζει πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σίγουρα αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση μιας εκ των δυο ομάδων στον μεγάλο τελικό. Το θέμα είναι αν ψυχολογικά είναι επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της από τον τελικό των playoffs του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
     Προβλήματα στην Εικοσιμία δεν υπάρχουν και αναμένεται ο Δ. Ζησιμάτος να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Από την άλλη στην Α.Ε.Κ. συνεχίζουν να προβληματίζουν οι τραυματισμοί των Παπαϊωάννου-Ζάβαλη με τον δεύτερο να έχει λίγες ελπίδες συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι. Όσο για τον Παπαϊωάννου η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.
     Διαιτητής θα είναι ο κ.  Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Κομητόπουλο και Δημ. Βασιλόπουλο.
      Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των 90΄ θα υπάρξει ημίωρη παράταση και αν και εκεί οι ομάδες δεν λύσουν τις «διαφορές» τους τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.
        Πως έφθασαν οι ομάδες μέχρι εδώ.
     Η Εικοσιμία ήταν η «αγαπημένη» της κληρωτίδας αφού δεν έπαιξε κάποιον αγώνα μέχρι να φτάσει εδώ.  
     Αντίθετα η Α.Ε.Κ. στην α΄ φάση απέκλεισε τους  Πρόννους με νίκη 5-3 εκτός έδρας, ενώ στην β΄ φάση απέκλεισε τον Παγκεφαλληνιακό με σκορ 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου