Κυριακή, Μαρτίου 4

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4-1 ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ









     Πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη πρόκριση για τα Διλινάτα στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα με σκορ 4-1.
     Οι Ιθακήσιοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι πίεσαν και έχασαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Στην συνέχεια και όσο περνούσε ο χρόνος οι πρωταθλητές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας συνήλθαν ισορρόπησαν τον αγώνα και ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

     Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Διλινάτων αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 40΄ύστερα από σέντρα του Χρ. Τζωρτζάτου ο Σεμπάστιαν με καρφωτή κεφαλιά θα αφήσει «άγαλμα» τον Ζησ. Κουτσουβέλη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
     Ένας εκπληκτικός συνδυασμός Μύρτο, Σεμπάστιαν και Γ. Αναλυτή θα δώσει την δυνατότητα στον τελευταίο να κάνει ότι θέλει την άμυνα των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
     Στο 78΄το σκορ θα ανέβει στο 0-3 ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό των παικτών των φιλοξενουμένων και τον Σεμπάστιαν να σουτάρει για να αποκρούσει προσωρινά ο Κουτσουβέλης και τον Μηλιώνη να εκμεταλλεύεται και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
     Στο 86΄ήταν η σειρά του Τσάκου να πετύχει το 0-4 με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή αφήνοντας και πάλι «άγαλμα» τον Ζ. Κουτσουβέλη.
     Το σκορ θα κλείσει στο 88΄ με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-4 ύστερα από αυτογκόλ του Μύρτο σε κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακα Αλιάϊ.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παν. Μολφέτας και των βοηθών του κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Παν. Παίζη.
     Οι συνθέσεις:
Οδυσσέας Ιθ:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζησ., Βλησμάς, Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλλιακρίδας, Αργυρακάκης, Γαλάτης Β. (40΄Μαρούδας, Γαλάτης Γερ., Κουτσουβέλης Παν., Προσαλέντης, Λίλα Ντ.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Λάσκαρης, Αναλυτής Θ., Μύρτο, Μανώλης, Σεμπάστιαν, Βαγγελάτος (72΄Τσάκος), Μηλιώνης, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Σκριβάνος (80΄Καλαφάτης).
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου