Κυριακή, Μαρτίου 18

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΨΑΛΙΔΑ…. ΣΤΟΥΣ +9 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ  ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 2-1
«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ
ΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ 3-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΧΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ «ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 



ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 0-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ
    Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ   
         0                2
     
    



     

 Ούτε αυτή την αγωνιστική (18η) κατάφερε η Εικοσιμία να «ξορκίσει» το κακό και την κακοτυχία της και να πάρει την πολυπόθητη πρώτη της νίκη στην έδρα της απέναντι στην πάρα πολύ καλή ομάδα της Εράνης Φιλιατρών.
     Η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου για μια ακόμη αγωνιστική πάλεψε όσο μπορούσε για την νίκη  αλλά δεν ήταν καθόλου τυχερή με αποτέλεσμα να έρθει να προστεθεί μια ακόμη ήττα στο πολύ αρνητικό της ρεκόρ.
     Η Εικοσιμία στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στην αντίπαλο της για 60΄. Από το σημείο αυτό και μετά και με δέκα ποδοσφαιριστές ήταν αδύνατον να αντέξει αφού συν της άλλης παρουσίασε ξανά το σύνδρομο του να μην μπορεί να διατηρήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος να αποχωρεί από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι.
     Φάσεις και γκολ
     Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ «φτωχό» σε φάσεις αφού και οι δυο ομάδες έθεσαν σαν προτεραιότητα την θωράκιση της άμυνας τους με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πολύ δύσκολα στις αντίπαλες περιοχές.
     Δυο φάσεις όλες και όλες και αυτές όχι κάτι σπουδαίο από πλευράς Εράνης στα τελευταία λεπτά και πριν οι ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.
     Στο 40΄σε κόρνερ του Κουτσουρέ από αριστερά ο Μπαστακός αστοχεί στην κεφαλιά χωρίς να ανησυχήσει ο Άννινος.
     Σέντρα του Καραχάλιου από δεξιά κεφαλιά του Μικελάτου στην έξοδο του Άννινου στο 43΄στέλνει και πάλι την μπάλα άουτ.
     Αυτό που δεν μπόρεσαν να μας προσφέρουν το α΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες δηλαδή θέαμα και γκολ, το κατάφεραν στο β΄ αφού μπήκαν πολύ δυνατά (ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι), έπαιξαν στο ανοικτό γήπεδο και δημιούργησαν πολλές φάσεις.
     Στο 48΄η Εράνη σε διαγώνιο σουτ του Κόλλια χάνει πολύ καλή ευκαιρία για το 0-1 αφού η μπάλα περνάει λίγο πλάγια από το κάθετο δοκάρι του Άννινου.
     Στο 52΄ύστερα από συνεχόμενα κόρνερ με το τελευταίο του Κουτσουρέ να φέρνει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι όπου ο Μπαστακός με γυριστή κεφαλιά βγάζει τον Φουρναράκο σε θέση βολής όμως το σουτ του τελευταίο καταλήγει άουτ.
     Στο 61΄σε μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Μ. Γρηγορακάκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Αλεξανδράτο να αλλάζει τα μέχρις στιγμής δεδομένα του αγώνα. Πέναλτι και αποβολή (2η κίτρινη κάρτα) σωστά από τον Τσιρώνη.
     Το πέναλτι εκτελεί με πολύ δύναμη ο Κουτσουρές αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ ενώ και η προσπάθεια του Άννινου ήταν εντυπωσιακή αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει.
     Στο 63΄ όμως ότι δεν κατάφερε ο πολύπειρος μέσος των φιλοξενουμένων, κατάφερε ο Μικελάτος που με ένα έξυπνο σουτ έξω από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε την κακή τοποθέτηση του Άννινου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
     Στο 66΄η Εικοσιμία έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν το μακρινό δυνατό σουτ του Ντουκάϊ καταλήγει στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Αλεξανδρόπουλου.
     Στο 67΄η Εράνη θα πετύχει και δεύτερο γκολ για το 2-0 με ωραίο σουτ του Κόλλια μέσα από την περιοχή.
     Στο 72΄ύστερα από κόρνερ του Μπούσι ο Παν. Στεφανάτος θα πιάσει την κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου άουτ.
     Δοκάρι για την Εράνη στο 89΄όταν ο Μικελάτος ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο πλασέ βλέπει την μπάλα καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Άννινου που πραγματοποιούσε έξοδο κλείνοντας του έξυπνα το οπτικό πεδίο.
     Στο 89΄αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Κουτσουρές σε μια φάση που φάνηκε να την επεδίωκε αφού διαφορετικά θα συμπλήρωνε 7 κάρτες (είχε δεχθεί μια λίγο νωρίτερα).
     Πολύ καλή  η διαιτησία του κ. Ε. Τσιρώνη και των βοηθών του κ.κ. Τσικνιά και Σπυριδόπουλου  από την Αιτωλοακαρνανία.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος Δημ.), Άννινος, Κουμαριώτης (61' Μινέτος Χρ.), Κουλάκης, Ντουκάι, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Μπούσι, Στεφανάτος Β., Ψαριανός (72' Γιαν. Μινέτος), Π. Κορσιάνος (70' Αποστολάτος), Στεφανάτος Π.
Εράνη Φιλιατρών:(Ν. Κακαλέτρης), Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Γρηγοραράκης Γ. (Γρηγορακάκης Μ.), Μπαστακός, Φουρναράκος, Κώτσιος (81' Ανδρεόπουλος), Γεωργιόπουλος, Κουτσουρές, Κόλλιας, Μικελάτος (88' Χρονόπουλος), Λυμπερόπουλος.
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 18ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 – 2

2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
3 – 0
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
3 – 0 α.α.
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
0 – 2
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
1 – 1
6.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
1 – 1
7.
ΤΡΙΑΤΑΙΪΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
0 – 3 α.α.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 18 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
51
37 – 08
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
42
31 – 05
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
33
26 – 11
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
32
28 – 16
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
32
26 – 16
6.
ΑΧΑΪΚΗ
30
21 – 13
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
2727 - 16 
8.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
2725 - 23 
9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
25
24 – 23
10.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
22
20 – 19
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
19
23 – 2
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
12 – 45
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
04 - 41
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
02
01 – 42
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποβληθεί
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (19η 1/4/12) 

Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
2.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
4.
ΑΧΑΪΚΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
5.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
7.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ 

     Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου δεν διεξαχθούν αγώνες για το περιφερειακό πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή

ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ   
4 – 1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ
ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΣΤΟ 3ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ













        Α.Ο.Κ.Ι.                          ΔΙΛΙΝΑΤΑ
        4                        1
     Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, ένταση, αγωνία, πολύ πάθος και πέντε τέρματα ο Α.Ο.Κ.Ι. «έσπασε» το αήττητο των Διλινάτων παίρνοντας μάλιστα μια μεγάλη νίκη που αυτόματα τον χρήζει φαβορί και του δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας αφού του αρκεί μια ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς για να το πετύχει.
     Ο Α.Ο.Κ.Ι. σε όλο το παιχνίδι ήταν καλύτερος και στημένος «μαεστρικά» από τον Θ. Βουκελάτο έλεγχε το παιχνίδι, έδωσε γήπεδο και κτυπώντας πανέξυπνα στις αντεπιθέσεις  με όπλα τους πολύ ταχείς επιθετικούς του Πολλάτο Αλ., Κανάκη και Βουκελάτο κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη όσο και δίκαιη νίκη.
     Τα Διλινάτα έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στην  πιο κρίσιμη στιγμή και από φαβορί πλέον έγιναν αουτσάιντερ. Ο Τ. Φωής προσπάθησε με κάποιες αλλαγές να αλλάξει κάτι, ανέβασε ψηλά την ομάδα αλλά και πάλι η εικόνα ήταν η ίδια αφού οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν σε πολύ άσχημη ημέρα. Αυτό που στενοχώρησε όλους στην ομάδα ήταν το μέγεθος της ήττας. Σαν ήττα (όπως είχε διαμορφωθεί) με όποιο σκορ και να ήταν δεν θα άλλαζε κάτι αφού έτσι κι αλλιώς στον τρίτο αγώνα θα χρειαζόταν την νίκη.
     Στα πολύ ευχάριστα η διαιτησία που αυτή την φορά ήταν άψογη και στο τέλος αποζημιώθηκε δεχόμενη τα συγχαρητήρια και των δυο ομάδων. Επίσης να αναφέρουμε την άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων οι οποίοι συνέβαλλαν να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα παρά την κρισιμότητα του. Θα κρατήσουμε την εικόνα της λήξης συγχαίροντας όλους τους συμμετέχοντες!!!!     
     Φάσεις και γκολ
      Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 12΄ο Α.Ο.Κ.Ι. ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ 1-0 και να πάρει το ψυχολογικό αβαντάζ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Αλ. Πολλάτου ύστερα από κάθετη πάσα του Κόμητα.
     Με την σέντρα τα Διλινάτα χάνουν την ευκαιρία της ισοφάρισης όταν ο Μηλιώνης εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα των συμπαικτών του προλαβαίνει την έξοδο του Μαρκαντωνάτου αλλά η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
     Νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 19΄όταν στο δυνατό πλάγιο άουτ του Θ. Αναλυτή ο Σεμπάστιαν θα πιάσει μια κεφαλιά η οποία θα καταλήξει στην μικρή περιοχή με τον Γ. Αναλυτή να πιάνει εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι και την μπάλα και πάλι να καταλήγει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Α.Ο.Κ.Ι..
     Στο 33΄ο Γ. Βουκελάτος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0 όταν στην ωραία κεφαλιά πάσα του Αλ. Πολλάτου μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής και λίγο πλάγια με νέα κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
     Με αυτό το σκορ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στο β΄ ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε πιο ορεξάτος και στο 57΄πετυχαίνει το 2-0 με ωραία ενέργεια και πλασέ του Θαν. Μπαζάρογλου στην έξοδο του Καλαφάτη στην εξίσου εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Αλ. Πολλάτου. Στη φάση αυτή ο Α.Ο.Κ.Ι. διαμαρτύρεται έντονα σε διαιτητή και α΄ βοηθό για ένα κτύπημα που δέχθηκε εκτός φάσης ο σκόρερ.
     Στο 65΄ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Λαμπρόπουλου φεύγει άουτ πάνω από τα δοκάρια χωρίς να ανησυχήσει τον Καλαφάτη.
     Στο 75΄υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες για ένα πέσιμο στην περιοχή του Τσάκου χωρίς όμως να φαίνεται κάτι το επιλήψιμο και τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
     Στο 75΄ο Διον. Τζωρτζάτος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Δημ. Πολλάτο που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και τον διαιτητή κ. Βουτσινά να υποδεικνύει αμέσως την παράβαση. Πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρ. Τζωρτζάτος που με πολύ ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον Μαρκαντωνάτο στην αριστερή για να μειώσει το σκορ σε 1-2 και να β΄ βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
     Και ενώ τα Διλινάτα ανέβηκαν να πιέσουν πολύ ψηλά με στόχο την ισοφάριση ο έμπειρος Α.Ο.Κ.Ι. ήταν αυτός που πέτυχε το 3-1 στο 81΄με πολύ ψύχραιμο πλασέ του Μ. Κανάκη στην πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Αλ. Πολλάτου.
     Στο 83΄ο Σεμπάστιαν θα βρει με ψηλοκρεμαστή σέντρα τον Χρ. Τζωρτζάτο μέσα στην περιοχή με το αρχηγό να μην δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει χωρίς κανέναν κίνδυνο στα χέρια του Μαρκαντωνάτου.
     Στο 87΄ο Α.Ο.Κ.Ι. που στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά, κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κανάκη από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και τον διαιτητή κ. Βουτσινά εκτός του καταλογισμού του θα δείξει και κόκκινη κάρτα στον Καλαφάτη.
     Το πέναλτι θα εκτελεστεί εύστοχα μετά από δυο λεπτά από τον Αλ. Πολλάτο και αφού την θέση του τερματοφύλακα είχε πάρει ο Μύρτο μιας και ο Τ. Φωής είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και το τελικό 4-1.
     Άριστη η διαιτησία του κ. Νικ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Δ. Τριάντου και Χ. Αβάζαρου, που μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στον Καραβόμυλο έδειξε ότι παραμένει ένας από του καλύτερους διαιτητές του τοπικού ποδοσφαίρου όσο και να έχει πολλές φορές αμφισβητηθεί και δίκαια στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων!!!! Βέβαια θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε την άψογη στάση και των δυο ομάδων συμβάλλοντας πάρα πολύ να τελειώσουν όλα με τον τρόπο που είδαμε.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Τζάκης, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Κόμητας (50΄Μεσοροπιάν), Κανάκης, Πολλάτος Αλ., Μπαζάρογλου (75΄Πολλάτος Δημ.), Βουκελάτος Γιαν. (83΄Tanushaj F).
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης (71΄Τσάκος), Αναλυτής Θεοδ., Μύρτο, Μανώλης (65΄Σκριβάνος), Crusciel seb., Μηλιώνης, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Ζαΐμι (46΄Βαγγελάτος).
     Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τυπικά γηπεδούχους τα Διλινάτα.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS

ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  
  3 – 1  
ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΣΑΜΗ

    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ            Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
            3                       1
     









     Δίκαιη νίκη στο τέλος για τον Παλληξουριακό με 3-1 επί της αποδυναμωμένης Σάμης από το 50'. 
 Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληξουριακός είχε την υπεροχή φθάνοντας πιο εύκολα στην εστία της Σάμης. Μοναδική κλασική ευκαιρία στο 20' όταν ο Λυμπερόπουλος ύστερα από σέντρα του Κατσιβέλη, μόνος του με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα άουτ.
     Το πρώτο γκολ στο 40' ο Παπαδάτος ύστερα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα μετά από φάουλ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
     Στο 49' αποβολή του Βιτωράτου με δεύτερη κίτρινη, και οι δυο για διαμαρτυρία.
     Στο 65' σε μια γρήγορη αντεπίθεση η Σάμη κερδίζει πέναλτι με τον Αμούργη Ι. το οποίο μετατρέπει σε γκολ ο Αμούργης Α.
     Στη συνέχεια ο τραυματισμένος από το πέναλτι Αμούργης εισέρχεται χωρίς άδεια στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια και δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ είχε μια για επικίνδυνο παίξιμο.
     Τα τελευταία 20' λεπτά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Παλληξουριακού ο οποίος στο 70' κάνει το 2-1 με τον Πρεντάνο Δ. ύστερα από σέντρα διαβήτη του Μαρκάτου στο δεύτερο δοκάρι και ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες κλείδωσε τη νίκη στο 90' με τον Γαλανό με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από σέντρα του Φαρακλού.
     Η Σάμη δυστυχώς αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα διότι από το 50' έπαιζε με 10 παίκτες και από το 70' με 9.
     Καλή η διαιτησία όπως κύλησε το παιχνίδι εξαντλώντας όμως την αυστηρότητα της απέναντι στη Σάμη.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Παπαδάτος, Γαλανός και Μαρκάτος Σπ. και από τη Σάμη οι Γερολυμάτος, Βιτωράτος Κ και Αμούργης Ι.
     Οι συνθέσεις
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι., ΛΑΔΑΣ Ι., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ. (ΑΔΗΛΙΝΗΣ Χ.), ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π. (ΓΑΒΑΛΑΣ Α.), ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ. (ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ.), ΓΑΛΑΝΟΣ Δ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΣΑΜΗ:ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ Α., ΤΟΥΛΑΤΟΣ Β., ΑΜΟΥΡΓΗΣ Ι., ΑΜΟΥΡΓΗΣ Α., ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Κ (ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ Γ.)., ΚΑΠΠΑΤΟΣ Σ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ν., ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ Κ., ΝΙΚΟΛΟΒΙΕΝΗΣ Κ., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Π., ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ Γ.
Συντάκτης κειμένου:Χάρης Πρεντάνος 
     Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στην έδρα της Σάμης στον Καραβόμυλο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ                 Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
     Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι περιλαμβάνει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7&8) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως θα ανακυριχθεί ο πρωταθλητής.
1)        Οι αγώνες «PLAY OFFS» όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν ως εξής:
Σε πρώτη σειρά θα διεξαχθούν οι αγώνες του κανονικού προγράμματος όπως θα προκύψει από την κλήρωση. Σε δεύτερη σειρά θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες:
Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα αγωνισθούν περαιτέρω ως εξής: ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από την διεξαγωγή τριών αγώνων από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα της ομάδος η οποία στην πρώτη σειρά αγώνων του Πρωταθλήματος πήρε την μικρότερη βαθμολογία. Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής. Σε περίπτωση που ένα σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται. Στους αγώνες “PLAY OFFS” τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα.
2)        Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων θα γίνεται ως εξής:
Ο νικητής του τελευταίου αγώνα της δεύτερης σειράς αγώνων θα αναδεικνύεται πρωταθλητής με δευτεραθλητή τον ηττηθέντα. Τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη που κατέλαβε την μεγαλύτερη βαθμολογική σειρά σύμφωνα με τον ειδικό πίνακα βαθμολογίας της δεύτερης σειράς στην διεξαγωγή της οποίας τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε βαθμούς και τέρματα, τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη εκ των φιναλίστ που κατέλαβε στην πρώτη σειρά την μεγαλύτερη βαθμολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου