Κυριακή, Απριλίου 29

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 22ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 – 1

2.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
0 – 1
3.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
0 – 0
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
1 – 1
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
1 – 2
6.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
0 – 3 α.α.
7.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
0 – 3 α.α.
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η 22η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ!!!!
ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

   Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
         1                2
    
    






     Ούτε αυτή η αγωνιστική έμελλε να είναι η τυχερή της Εικοσιμίας και μετά από 22 αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα του Ομίλου που δεν έχει «γευθεί» τη χαρά της νίκης.
     Έτσι λοιπόν για μια φορά ακόμη παρά την πολύ καλή της εμφάνιση και το πάθος των ποδοσφαιριστών της, η Εικοσιμία στάθηκε και πάλι άτυχη εγκαταλείποντας μια ακόμη φορά το γήπεδο με ήττα. Αυτή την φορά από τον Ατρόμητο Λάππα με σκορ 1-2.
     Το παιχνίδι άρχισε με 40΄περίπου καθυστέρηση αφού άργησαν να εμφανιστούν στο γήπεδο οι διαιτητές του αγώνα!!!!!
     Με τη νίκη του αυτή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν «χρυσή» για τον Ατρόμητο και τον κρατάει εκτός απροόπτου στην κατηγορία.  

     Γκολ και φάσεις
     Η πρώτη καλή φάση του αγώνα άργησε πολύ και συγκεκριμένα στο 31΄όταν το πολύ δυνατό σουτ του Γ. Μινέτου περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χογιόλ.
     Στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στα καρέ της Εικοσιμίας ευτύχησαν να πετύχουν το 0-1. Ήταν το 35΄όταν σε σύγχυση στην περιοχή μας ο Γραμματικόπουλος με πολύ όμορφο γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καραίσκου.
     Στο 44΄ο Γραμματικόπουλος θα φύγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα μπει στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Κουλάκης θα απομακρύνει την μπάλα πλάγια.
     Στο επόμενο λεπτό (45΄) ο Γραμματικόπουλος με τον Μπούρδο θα παίξουν πολύ καλά το ένα-δυο με το τελευταίο να κόβεται την τελευταία στιγμή από το τάκλιν του Ντουκάϊ.
     Η Εικοσιμία θα μπει πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο β΄ ημίχρονο  και στο 50΄ θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσα» (1-1) με αυτογκόλ του Θ. Βέρρα με τον ώμο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στην πολύ επικίνδυνη σέντρα του κορυφαίου παίκτη της Εικοσιμίας Γ. Κουλάκη.
     Κάθετη πάσα στο 60΄του Γραμματικόπουλου στον Μπούρδο με το τελευταίο να καθυστερεί τόσο όσο να προλάβει να απομακρύνει τελευταία στιγμή ο Ντουκάϊ.
     Ένας ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ατρομήτου θα φέρει τον Μπούρδο μόνο απέναντι από τον Καραϊσκο που δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
     Πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ του Καραϊσκου στο 75΄ αφού νίκησε στο τετατέτ τον Μπούρδο.
Mε αρκετά λάθη ο διαιτητής κ. Ψιλοπαναγιώτης και οι βοηθοί του κ.κ. Τσαλίκογλου και Λουκάς από την Μεσσηνία.
     Οι συνθέσεις:
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Χρ. Μινέτος, Ντουκάι, Κουλάκης, Γερασιμάτος, Μπούσι, Α. Κορσιάνος (70΄Κορσιάνος Π.), Πολλάκης, Αποστολάτος, Μινέτος Γ. (80΄Ψαριανός) Στεφανάτος (80΄Τζωρτζάτος).
Ατρόμητος:(Μ. Τσίρκοβιτς), Χογιόλ (34΄λ.τ. Β. Αγγελόπουλος), Λιβάνης, Βέρρας Αθ., Κυριαζόπουλος, Βέρρας Χ., Κυριτόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Βέρρας Δ. (51΄Αγγελόπουλος Δ.), Μπάρδης (57΄Νάτσης), Μπούρδος.
Η υπόλοιπη αγωνιστική κίνηση του 6ου Ομίλου
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ 1-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ
ΜΕ ΝΙΚΗ 1-0 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
ΔΕΝ «Χ»ΑΡΙΣΤΗΚΑΝ  ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ 1-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ 0-0 ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΤΑΙ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 22 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
61
49 – 11
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
52
45 – 09
3.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
39
36 – 19
4.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
39
30 – 15
5.
ΑΧΑΪΚΗ
38
27 – 17
6.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
37
36 – 23
7.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
35
28 – 23
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
30
31 – 26
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
30
29 – 30
10.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
29
29 – 24
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
26
28 – 2
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
09
16 – 58
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 – 50
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 51
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποβληθεί
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Παραμένουν στην κατηγορία
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (23η 2/5/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
2.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΧΑΪΚΗ
3.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
4.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
7.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
 ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΡΩΤΗ Η ΕΡΥΣΣΟΣ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ PLAYOFFS
     Πρώτη με το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs η Έρυσσος νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 2-1 τον Παπυργιακό και τον άφησε στην 4η θέση
     Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση 2-1 την Ανωγή τερματίζοντας στην 2η θέση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1 – 2
2.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2 – 1
 
4Χ4 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ 2-1 ΤΗΝ ΑΝΩΓΗ


        ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ        Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ               
        2          1
    











     Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με το οποίο άνοιξε η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας η Αναγέννηση επικράτησε δύσκολα της Ανωγής με σκορ 2-1 και κατέλαβε τελικά την 2η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι την 3η.
     Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο πρώτο ενώ οι Ληξουριώτες στο δεύτερο.
     Φάσεις και Γκολ  
     Ένα μακρινό σουτ στο 18΄του Χρ. Παπαναστασάτου σε μια προσπάθεια να αιφνιδιάσει τον Αντωνάτο η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Ανωγής.
     Την ίδια τύχη και από την ίδια απόσταση είχε ένα απ΄ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ για την Ανωγή από τον Μπενάτο στο 21΄.
     Στο 26΄η Ανωγή χάνει διπλή ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Παπαδάτος με ωραία ατομική ενέργεια από πλάγια δεξιά εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Μενεγάτου αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του θα διώξει με το κεφάλι επί της γραμμής του τέρματος του ο Σπανός σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί απ΄ ευθείας ο Χοτζάϊ  με τον Μενεγάτο να διώχνει πολύ δύσκολα με γροθιές την μπάλα και στην συνέχει να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
     Το 1-0 για την Αναγέννηση πετυχαίνει στο 38΄ο Πούλα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από κεφαλιά πάσα του Χρ. Παπαναστασάτου και σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων.
     Το ημίχρονο θα κλείσει με μια ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν στο 42΄το διαγώνιο σουτ του Nuredini θα διώξει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα σε κόρνερ ο Αντωνάτος.
     Στο 73΄ ο Χοτζάϊ από αριστερά με σέντρα σουτ θα αναγκάσει τον Μενεγάτο να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.
     Και εκεί που πίεζε η Ανωγή για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το 2-0 στο 77΄με τον Χρ. Παπαναστασάτο ύστερα από κόρνερ του Μιχαλάτου.
     Ένα νέο κόρνερ του Μιχαλάτου στο 80΄θα φέρει τον Gika σε θέση για γκολ αλλά η κεφαλιά του θα περάσει λίγο άουτ.
     Στο 81΄θα έρθει η μείωση του σκορ από την Ανωγή όταν ο Χ. Μπενάτος με πολύ ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει τον Κρανίτη μόνο του στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και με κεφαλιά να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
     Ένα σουτ του Πούλα στο 84΄θα αναγκάσει τον Αντωνάτο σε πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ.
     Ο ίδιος παίκτης στο 86΄θα χάσει σπουδαία ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι όταν περνώντας και τον τερματοφύλακα Αντωνάτο καθυστερεί στο πλασέ για να προλάβουν οι αμυντικοί να απομακρύνουν την μπάλα.
     Τέλος στο 87΄ένα πολύ μακρινό σουτ του Nuredini  θα δώσει την δυνατότητα στον Αντωνάτο να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή απόκρουση διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.     
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παν. Κομητόπουλου και των βοηθων του κ.κ. Σερ. Κωστόπουλου και του φιλάθλου κ. Λαδά.
Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση:(Χ. Παπαναστασάτος), Μενεγάτος, Σπανός, Μπάμπης, Ανδρικόπουλος (56΄Δρακάτος), Καρλής, Παπαναστασάτος, Nuredini, Βουτσινάς, Μιχαλάτος, Gika, Πούλα.
Α.Ο. Ανωγής:(Μαλλιώρης-Ζαφειράτος), Αντωνάτος, Σούπας (47΄Αντωνόπουλος), Γερολυμάτος (62΄Μπενάτος Χ.), Αντωνάτος, Λυκούδης, Χοτζάϊ, Μαρούλης Δ., Μπενάτος Γ., Παπαδάτος, Κρανίτης, Ρουχωτάς.
ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ…. ΜΕ ΝΙΚΗ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ

         ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ             Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
        2              1


    






   Αρκετά καλό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Παπυργιακό- Έρυσσο που έγινε το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και έκλεισε την αυλαία της φετινής κανονικής περιόδου των τοπικών πρωταθλημάτων βρίσκοντας νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-1.
     Γκολ και φάσεις
     Καλή φάση είχαμε στο 1΄για την Έρυσσο όταν ο Μπέλος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάγια απέναντι στον Κοκκόση Δ. αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο νεαρός τερματοφύλακας του Παπυργιακού.
     Στο 20΄ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ 1-0 με ωραίο συρτό σουτ του Μενεγάτου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Απ. Κοκκόση και κόντρες στα σώματα των αμυντικών της Ερύσσου.
      Ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ στο 25΄ του Απ. Κοκκόση θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καμπανού και στην συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί.
    Ένα σουτ του Μενεγάτου στο 28΄μέσα από την περιοχή και εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα θα περάσει ψηλά άουτ.
     Στο 31΄η Έρυσσος θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσα» (1-1) με ένα πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Καββαδία Ευρ. στην αριστερή γωνία του Κοκκόση.
     Ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους οι φιλοξενούμενοι χάνεται αφού η κεφαλιά του Απ. Ζαμπέλη στο 38΄θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
     Το 2-1 για την Έρυσσο θα πετύχει στο 44΄ο Απ. Ζαμπέλης με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα κοντράρισε στα σώματα αλλάζοντας πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.
     Στο β΄ ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και οι φάσεις ήταν λίγες.
     Στο 65΄ο Μπέλος ύστερα από σέντρα του Απ. Ζαμπέλη μόνος μέσα στην περιοχή θα σουτάρει άστοχα άουτ.
     Πολύ καλή απόκρουση του Καμπανού σε κόρνερ στο απ΄ ευθείας φάουλ του Μενεγάτου στο 77΄.
     Τέλος μια κεφαλιά από πολύ ευνοϊκή θέση του Κοκκόση στο 78΄θα περάσει λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καμπανού.
     Καλή η διαιτησία του κ. Παν. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Π. Κομητόπουλου και Σερ. Κωστόπουλου.
Οι συνθέσεις:
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης),Κοκκόσης Δ., Μενεγάτος Β., Κοκκόσης Σπ. (80΄Μιχαλάκος), Βαγγελάτος Γ., Στρακάτος Σπ., Τρίτσης, Κοκκόσης Γερ., Κοκκόσης Απ., Κουμαριώτης Διον., Παγουλάτος, Ράπτης (53΄Σπηλιώτης).
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης),Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Βρυώνης Π., Tavani G., Καββαδίας Ν. (70΄Πατρίκιος), Καββαδίας Ευρ., Ζανπέλης, Σκιαδαρέσης, Μπέλλος, Κουταλάς (47΄Αρώνης).
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 6 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
15
10 – 4
2.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
9
8 – 7
3.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
6
7 – 9
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
6
5 – 9 
                                           # Ο πρωταθλητής μαζί με τον finalist ανεβαίνουν στην
                                                              Α΄ κατηγορία μέσω play offs.
                                                            # Και οι 4 παραπάνω ομάδες θα συμμετέχουν στα play offs.
                                                            # Η Αναγέννηση έχει έναν μηδενισμό.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
PLAYOFFS-HMIΤΕΛΙΚΟΙ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
2.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου