Τρίτη, Απριλίου 24

NIΚΗ 3-0 ΤΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ 3-0
ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  











     Με σκορ 3-0 επικράτησε η Εθνική Νέων σε φιλικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων «Δ. Δημητρίου». Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα των επίλεκτων αγωνίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι Λυμπερόπουλος, Μάκος, Βύντρα και Καφές. Τα τέρματα για την Εθνική Νέων σημείωσαν οι Σταφυλλίδης (37΄), Καϊμακαμούδης (85΄) και Διαμαντάκος (90΄). 

Εθνική Νέων: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Σταφυλλίδης, Ρουγκάλας, Κασαπάκης, Μπουχαλάκης, Μπούζας, Χαλκιαδάκης, Κατίδης, Διαμαντάκος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσιντώτας, Μπουγαϊδης, Κουρμπέλης, Φουρλάνος, Ρουγκάλας, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Καϊμακαμούδης.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρόσκληση που μας έγινε να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον φιλικό αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκτός από το σημαντικό σκοπό που είχε η σημερινή αναμέτρηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά. Κάθε τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο κέρδος είναι για εμάς. Ακολουθούν δύο μέρες προπόνησης, στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου