Παρασκευή, Απριλίου 6

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Είναι πλέον γεγονός... Η Πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Αυτοκράτορα Παναθηναϊκό, που μπροστά σε περισσότερους από 22.000 οπαδούς του, λύγισε την επτάψυχη Μακάμπι (86-85), έκανε το 3-2 στη σειρά των προημιτελικών και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για ένα ακόμη Final 4. Το 11ο στην ιστορία του, προκειμένου στην Κωνσταντινούπολη να υπερασπιστεί την παραμονή στον πράσινο θρόνο. Το θρόνο του Πρωταθλητή Ευρώπης...



Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν... Επόμενος σταθμός... Πόλη για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, που ως τέτοιος θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη -και φέτος- ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με την ίδια, πετυχημένη συνταγή. Και τους πιστούς, επίσης, εκεί... Στις εξέδρες του Sinan Erdem Arena, να ετοιμάζονται ήδη. Για το κοντινό, αλλά τόσο... μεγάλο ταξίδι!
Ομάδα και κόσμος, δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ τον τέλειο συνδυασμό της επιτυχίας. Μια συνταγή μαγική. Μια συνταγή που χρόνια τώρα δεν χάνει. Και πώς να χάσει, άλλωστε, με τέτοια ενίσχυση από την εξέδρα που... έβραζε στο κλειστό; Με πάθος μέσα στο παρκέ από τον Διαμαντίδη, που «γυάλιζε» το μάτι του, τον Γιασικεβίτσιους που «σκύλιαζε» σε κάθε χαμένη προσπάθεια, τον Μπατίστ που ήθελε να βάλει και τον αντίπαλο μέσα στο καλάθι; Με τον Ομπράντοβιτς να μην τον χωράει ο πάγκος και 22.000 και πλέον οπαδούς του «τριφυλλιού», που σήμερα θα γέμιζαν ακόμη και το γειτονικό Ολυμπιακό Στάδιο, να μη σταματούν να τραγουδούν ούτε λεπτό...
Ο σκοπός ήταν κοινός και ιερός... Η παρουσία, μία ακόμη, σε Final 4, σε πείσμα εκείνων που στην αρχή της σεζόν προεξοφλούσαν μια εντελώς αντίθετη διαδρομή. Αυτή η ομάδα, που έχει στις... φλέβες της το αίμα του πρωταθλητή Ευρώπης, αυτό το μοναδικό οικοδόμημα, που έχει κάνει ακόμα και τον Μιζράχι να υποκλίνεται στο μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου, θα είναι και πάλι πιστή στο μεγάλο ραντεβού.
Αυτή τη φορά στην Πόλη. Σε ένα ακόμη Final 4, για να προσφέρει και πάλι τη μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς της, που έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, να χαμογελάσουν και να...  ξεχάσουν το δράμα που βιώνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.
Για το έβδομο αστέρι... Το πιο λαμπρό...
Πηγή:http://www.onsports.gr για αναλυτικό ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου