Τρίτη, Απριλίου 10

Δ.Τ. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ 52Β                                Προς  :  Τοπικά Μ.Μ.Ε.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100                                                                                 
Τηλ. : 2671024456                         
Site : http://sskef.blogspot.com/

Αριθ. Πρωτ. 6/12                                Αργοστόλι,  την   10 - 04 - 2012   
      Κυριακή και Δευτέρα 8 και 9 Απριλίου, έγινε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής το ατομικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και Κύπελο  Σκάκι.
     Ο Σ.Σ.Κ. συμμετείχε με 7 παιδιά, 3 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελο που έκαναν την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση του Συλλόγου.
      Η Νίκη-Μαρία Παναγιωτάτου (ΣΤ΄ τάξη 3ου Δημ. Αργοστολίου) έσπασε το ρόδι για το Κεφαλονίτικο σκάκι κατακτώντας το Πανελλήνιο Σχολικό Κύπελο, 1η στα κορίτσια και 3η στην γενική κατάταξη στην κατηγορία της με απολογισμό 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες σε 9 παρτίδες.

 Σπουδαία εμφάνιση έκαναν και οι πρωτάρηδες σε Πανελλήνιους αγώνες με κορυφαίο τον  Βασίλη Βουργίδη ( Β’ τάξη 1ου Δημ. Αργοστολίου) που κατετάγη 10ος ( 4 νίκες 2 ισοπαλίες 3 ήττες ). Το πάλεψε ο Μίλτος Κουράκος ( Δ’ τάξη 1ου Δημ. Αργοστολίου) με 4 νίκες 5 ήττες, και η απίθανη Δέσποινα Λουκάτου (2ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου) που έπαιξε στα ίσα παιδιά της Α’ και Β’ και Γ’ τάξης Δημοτικού με 3 νίκες, 1 ισοπαλία , 5 ήττες.
      Στο πρωτάθλημα και οι τρεις συμμετέχοντες βελτίωσαν τις θέσεις τους στην γενική κατάταξη σε μια χρονιά που το επίπεδο ανέβηκε πολύ με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων μικρών σκακιστών όπως π.χ. ο Ευγένιος Ιωαννίδης Ε’ τάξης με 1790 ELO !
Νίκος Δημάτος ( Ε’ τάξη 2ου Δημ. Αργοστολίου) 19ος στους 75 με 5½ βαθμούς,
Ευαγγελία Βαγγελάτου (Γ΄ τάξη 6ου Δημ. Αργοστολίου) 22η στους 46 με 5 βαθμούς, Βασίλης Κορέτα  (ΣΤ’ τάξη 2ου Δημ. Αργοστολίου) 34ος στους 74 με 4½ βαθμούς.
Περισσότερα στο blog μας http://sskef.blogspot.com/
     Συγχαρητήρια στην κυπελλούχο Ελλάδος στο σχολικό σκάκι Νίκη-Μαρία Παναγιωτάτου και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, στους γονείς τους και στα σχολεία που φοιτούν.

      Ο Σκακιστικός Σύλλογος ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων, που γίνονται στο 2ο Δημοτικό Αργοστολίου, κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 6 – 9 μ.μ.
Εγγραφές μέχρι τέλος Απριλίου, πληροφορίες κο Αποστολάτο Γεράσιμο, τηλ.
6955725959.
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου