Κυριακή, Ιουλίου 1

EURO 2012: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ





 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ ή ΙΤΑΛΙΑ – ΤΣΑΒΙ ή ΠΙΡΛΟ;
     Σήμερα ολοκληρώνεται το Εuro με τον τελικό αγώνα ανάμεσα σε Ισπανία-Ιταλία στο «Olympic Stadium» της Ουκρανίας που αναμένεται να μην πέφτει «καρφίτσα» και με ώρα έναρξης 21:45.
     Σήμερα λοιπόν η «στέψη» του πρωταθλητή Ευρώπης. Ποιος θα είναι Ισπανία ή Ιταλία; Τσάβι ή Πίρλο;. Όπως και νάχει όμως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο τελικό και όλα μπορούν να συμβούν με τους Ίβηρες να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, χωρίς όμως να είναι και το φαβορί.
     Από την άλλη όμως η φιλόδοξη «Σκουάντρα Ατζούρα» παίζοντας μέχρι τώρα όσο χρειάστηκε για να φτάσει στον τελικό θέλει να είναι αυτή που στο τέλος θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Euro 2012
     Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.

  Τόσο Ντελ Μπόσκε όσο και ο Πραντέλι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα για την συγκρότηση της καλύτερης τους ενδεκάδας.

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα από την Πορτογαλία.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Τζόρντι Αλμπα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Αρμπελόα, Ινιέστα, Τσάμπι Αλόνσο, Μπούσκετς, Τσάβι, Σίλβα, Φάμπρεγας.
ΙΤΑΛΙΑ (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Μοντολίβο, Ντε Ρόσι, Μπαλοτέλι, Κασάνο.

Πως έφθασαν οι δυο ομάδες στον τελικό
ΙΣΠΑΝΙΑ:
2 νίκες 1 ισοπαλία 0 ήττες (Ιταλία 1-1, Ιρλανδία 4-0, Κροατία 1-0.
Τέρματα: 6-1
Βαθμοί: 7
Προημιτελικά: Ισπανία-Γαλλία 2-0.
Ημιτελικός: Ισπανία-Πορτογαλία 4-2 στα πέναλτι.
ΙΤΑΛΙΑ:
1 νίκη 2 ισοπαλίες 0 ήττες Ισπανία 1-1, Κροατία 1-1, Ιρλανδία 2-0.
Τέρματα: 4-2
Βαθμοί: 5
Προημιτελικά: Ιταλία-Αγγλία 4-2 στα πέναλτι.
Ημιτελικός: Ιταλία-Γερμανία 2-1.
Ισπανια:
Ιταλία: Μπουφόν, Μπαλτζαρέτι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Μοντολίβο (63' Τιάγκο Μότα), Ντε Ρόσι, Κασάνο (58' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι (70' Ντι Νατάλε).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου