Σάββατο, Αυγούστου 4

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΣΚΑΡ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ!!!!


ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΣΚΑΡ!!!!
Προκρίθηκε στους ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ των 400μ. ΑΝΔΡΩΝ στο ΛΟΝΔΙΝΟ
   Το ένα σοκ διαδέχθηκε το άλλο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Πρώτα ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 400μ. ΛαΣόν Μέριτ δεν κατάφερε να τερματίσει και στη συνέχεια ο Όσκαρ Πιστόριους έγινε ο πρώτος αθλητής με κινητική αναπηρία που συμμετέχει στο στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
   Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης όχι μόνο έτρεξε, αλλά τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη προκριματική σειρά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά!
   Ο Πιστόριους βελτίωσε τη φετινή ατομική επίδοση με 45.44 δευτερόλεπτα.    Νικητής στη σειρά ήταν ο Δομηνικανός Λουγκελίν Σάντος.
   Ο Μέριτ είχε τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο στο Diamond League του Μονακό. Από ότι φάνηκε ήταν αρκετά σοβαρός και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την κούρσα και να μην τερματίσει.
Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να τρέξω σε Ολυμπιακούς Αγώνες", είπε ο Οσκαρ Πιστόριους, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά των 400μ.
Ο Νοτιοαφρικανός σαφώς και νιώθει δικαιωμένος μετά από κόπους χρόνων, τραυματισμούς και δικαστικές διαμάχες για το αν μπορεί να συμμετέχει ......
   Το βίντεο του αγώνα σε ερασιτεχνική λήψη ΑΞΙΖΕΙ να το δείτε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kL-n5SI-qaw&feature=player_embedded
Επιμέλεια: Μοσχονά-Καρκαβέλα Ειρήνη, 
Γυμνάστρια Προσαρμοσμένης Φ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου