Κυριακή, Νοεμβρίου 25

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΦΩΚΑΤΑ-ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 3-0

ΠΗΡΑΝ "ΜΠΡΟΣ" ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ


  Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους σήμερα στις Κεραμειές και για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, τα Φωκάτα επικράτησαν του πρωτοπόρου Πυλαριακού με σκορ 3-0 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη φετινή του ήττα, ενώ για αυτά ήταν η πρώτη νίκη.
   Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
   Ο Πυλαριακός, παρά την ήττα του, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Β΄ κατηγορίας, προσπάθησε  έχοντας  και κάποιες ελλείψεις για το καλύτερο, έχασε δυο τρεις μικροευκαιρίες,  ενώ από το 32' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Αλ. Γάσπαρη.
   Φάσεις και γκολ
   Άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 10' όταν στο τετ α τετ του Ψυχογιού με τον Πατρίκιο και το πλασέ του τελευταίου να σταματάει στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.Στο 40' τα Φωκάτα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 όταν ο Γαλιατσάτος από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα πιάσει ένα δυνατό σουτ το οποίο θα καταλήξει στην γωνία της εστίας του Πατρίκιου.
   Στο 52' το σκορ θα γίνει 2-0 όταν ο Αλεξάτος με ωραία ατομική ενέργεια θα φύγει από το κέντρο και αριστερά θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πατρίκιου.
  Σε έναν ωραίο συνδυασμό των παικτών των γηπεδούχων η μπάλα τελικά θα "περάσει" μέσα στην περιοχή στον Κουρκουμέλη και αυτός με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Γ. Μαγουλά (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις:
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Ρικάϊ (46' Σαρλάνης), ΧασαλινάΪ (81' (Στροφυλλάς), Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σταμένης, Κόμητας, Γαλιατσάτος, Ψυχογιός (60' Κουρκουμέλης), Αλεξάτος.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Πατρίκιος, Θεοδωράτος, Μπαλάϊ, Γασπαρής Νικ., Γασπαρής Αλ., Μιχελής, Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σολδάτος, Μακρής (60' Σταμούλης Γρ.). Papa V..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου