Κυριακή, Νοεμβρίου 25

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΡΥΣΣΟΣ-ΑΝΩΓΗ)

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 1-3
ΣΠΟΥΔΑΙΟ "ΔΙΠΛΟ" ΤΗΣ ΑΝΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ








Μακρυώτικα αποστολή sportsthea
     Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στα Μακρυώτικα η Ανωγή καλύτερη της Ερύσσου πήρε πολύτιμη όσο και δίκαιη νίκη απέναντι στην Έρυσσο με σκορ 3-1.

Φάσεις και γκολ
Στο 3΄ ο Κοψίνης εκτελεί για την Έρυσσο φάουλ από πλάγια αριστερά, βρίσκει στο 2ο δοκάρι τον Αντύπα, που γυρίζει την μπάλα με το κεφάλι τον Τραχανή και αυτός στη συνέχεια σημειώνει με πλασέ το 1-0.
Στο 21΄ σε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπενάτου, η μπάλα περνάει λίγο άουτ από την εστία του Καμπανού.
Στο 26΄ δυνατό σουτ του Γιακουμάτου μεταξύ κέντρου και περιοχής της Ερύσσου, αποκρούει εκπληκτικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 28΄σε εκτέλεση φάουλ του Γ. Αντωνάτου από πλάγια αριστερά δημιουργείται σύγχυση, η μπάλα φθάνει στο ύψος της περιοχής στον Γιακουμάτο, το σουτ του οποίου καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 44΄ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι εις βάρος της Ερύσσου μετά από χέρι του Αντύπα μέσα στην περιοχή της Ανωγής. Το πέναλτι εκτελεί ο Μοσχονάς και έτσι σημειώνει το 1-2 για την Ανωγή.
Στο 54΄ σε εκτέλεση φάουλ του Ρουχωτά, η μπάλα παίρνει ύψος μετά την λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών της Ερύσσου και καταλήγει στον Μοσχονά, που πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Ερύσσου σώζει για άλλη μια φορά την εστία του, αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 66΄ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύεται ο Μπενάτος, που βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ερύσσου, με τον τελευταίο να κάνει εκπληκτική επέμβαση και να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 70΄μια πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Γιακουμάτου βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Αντωνάτο, που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να κάνει το 1-3 για την Ανωγή, σκορ με το οποίο τελείωσε και ο αγώνας.
   Διαιτητής ο κ. Βουτσινάς Αγγ. με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Διον. και   (φίλαθλο). 
Οι συνθέσεις
Α.Ο.΄Ερυσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης, Ζαμπέλης, Κατσίβερης, Αντύπας, Παπαδημητράτος (62΄Ταβάνι), Τσιβόλας, Αρώνης (53΄Σκιαδαρέσης), Τραχανής, Κοψίνης, Πάππα.
Α.Ο. Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνάτος Σπ., Παπαδάτος Διον., Γερολυμάτος, Ρουχωτάς, Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Παπαδάτος, Μαλλιώρης (46΄Σαβράμης), Αντωνάτος Γερ., Μοσχονάς Π.(90΄Μπερδεμπές), Μπενάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου