Σάββατο, Νοεμβρίου 24

"ΒΡΑΖΕΙ" Ο Ν.Ο.Α ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου νιώθει την υποχρέωση απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς, τους χορηγούς της ομάδας και πάνω απ΄όλα τους αθλητές μας να εκφράσει τα έντονα και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα την ακύρωση καταφανούς τέρματος ισοφάρισης του σκορ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Εξακολουθούμε να εμπιστευόμαστε τους Έλληνες διαιτητές υδατοσφαίρισης στο μέγιστο βαθμό και να θεωρούμε ότι η κατάφωρη αδικία εις βάρος μας για δεύτερο παιχνίδι στη φετινή σεζόν (το προηγούμενο ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη) έχει να κάνει με ανθρώπινο λάθος και αδυναμία της στιγμής.
Τονίζουμε όμως στην επιτροπή διαιτησίας αλλά και στη Κολυμβητική Ομοσπονδία ότι δε πρέπει σε καμιά περίπτωση να εφησυχάζουν βασιζόμενοι στο επίπεδο πολιτισμού της ομάδας και των ανθρώπων της. Καλούμε από εδώ και πέρα τους διαιτητές και επόπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην επιβεβαιωθεί η καχυποψία του φιλάθλου κόσμου της Κεφαλονιάς αλλά και να μην ταυτιστεί ένα ευγενές άθλημα όπως θεωρείται και σωστά έως σήμερα αυτό της υδατοσφαίρισης με ποδοσφαιρικά αποκρουστικά φαινόμενα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη και ευχόμαστε να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που εκδίδουμε τέτοιου είδους ανακοίνωση.
Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου
Η Επιτροπή Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου