Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

Δ.Τ. Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/11/2012
Σούπερ ΑΣΚ και 2 στα 2
   Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση από το 2ο δεκάλεπτο και μετά, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συνέτριψε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Γαστούνη με 67-35 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.


    Ο ΑΣΚ αν και ξεκίνησε μουδιασμένα (4-3 στο 8’), εν συνεχεία βρήκε ρυθμό και κατάφερε σταδιακά να πάρει μεγάλη διαφορά. Μάλιστα ο προπονητής Μάκης Μαρκάτος, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, πράγμα σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
    Κορυφαίος από τον ΑΣΚ ήταν ο Νίκος Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν αυτός που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Γαστούνης και να τραβήξει το ΑΣΚ, σημειώνοντας εν τέλει 18 πόντους.
    Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο μικρός του ΑΣΚ Θωμάς Παλημέρης, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως έχει τα φόντα να υπολογίζει ο προπονητής του σε αυτόν. Φυσικά, από όσους χρησιμοποίησε ο Μάκης Μαρκάτος δεν υστέρησε κανείς.

    Σημαντικό είναι επίσης πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», δείχνοντας ότι φέτος βρίσκεται κοντά στην ομάδα.
    Διαιτητές: Κωσταντινίδου – Αραβαντινός
    Δεκάλεπτα: 11-7, 33-16, 51-22, 67-35
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Παλημέρης 4, Κρητικός 2, Παπαδάτος Γ.3, Μεγάλος 2, Μητρόπουλος, Κανούτας 2, Γεμενετζής 13 (1), Καραπέτσας 12, Βαλιανάτος 18, Σαρρής 2, Πορτελάνος 12, Καβαλιεράτος 7.
ΓΑΣΤΟΥΝΗ (Θανασούλας): Ανυφαντής 3, Κατσίρης 9 (1), Σκουρλής 5, Θανασούλας 3, Αγραπιδάκης 6, Αθανασούλας 5, Σταματάτος 2.
Τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς μπορείτε να τον βρείτε και στη νέα του σελίδα στο facebook  στο  http://www.facebook.com/ASKEFALONIA  ή  πληκτρολογώντας στην αναζήτηση Α.Σ.Κεφαλονιά  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου