Τετάρτη, Νοεμβρίου 28

Α.Ο.Κ.Ι.:ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Ο Α.Ο.Κ.Ι., στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του ως αθλητικό σωματείο, έχει ως κύριο μέλημά του τη διατήρηση των ποδοσφαιριστών του σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. 
   Γι' αυτό το λόγο, τη Δευτέρα 26-11-2012 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου, προκειμένου να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας Γεράσιμου Βαρτελάτου.
   Με την υδρογυμναστική βελτιώνουμε την καρδιοναπνευστική αντοχή, την μυική δύναμη και την ευλυγισία  χωρίς το φόβο κάποιου τραυματισμού, ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση και την ηλικία του ατόμου. 
  Ίσως το πιο σημαντικό όφελος της άσκησης στο νερό είναι η αποφυγή τραυματισμών καθώς το σώμα είναι ελαφρύτερο μέσα στο νερό, λόγω της άνωσης, δεν επιδέχονται επιβάρυνση και καταπόνηση οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις. Το σώμα κινείται άνετα και ευχάριστα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος πτώσης.
   Η διοίκηση του  Α.Ο.Κ.Ι., σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, θα συνεχίσει να παρέχει στους ποδοσφαιριστές κάθε απαραίτητο μέσο, προκειμένου να διατηρούνται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση.
   Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Ν.Ο.Α. και, ιδιαιτέρως, προς την κα Αλεξία Μωραΐτου για την παραχώρηση του χώρου του Δημοτικού κολυμβητηρίου και γενικότερα για τη συνδρομή τους στην προαναφερθείσα προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου