Τετάρτη, Απριλίου 1

Αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι τα Διλινάτα.... Και τωρα το βάρος στο πρωτάθλημα


Α.Ο. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  3-0
                                    
Είπαν αντίο στην διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι τα Διλινάτα
Δεν τα κατάφεραν αυτή την φορά τα Διλινάτα, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, αφού με αρκετές απουσίες στη σύνθεση τους και ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 3’ για τους γηπεδούχους, ηττήθηκαν στην Πύλο από τον τοπικό Τσικλητήρα με σκορ 3-0.
Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα του «μεγάλου χωριού», αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Σίγουρα όμως με ψηλά το κεφάλι.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, με την ομάδα μας την ίδια ώρα να μην μπορεί να φανεί απειλητική απέναντι στην εστία των γηπεδούχων. Ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο δεν μπόρεσαν να την επισκεφθούν.
Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και τα δυο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων έκοψαν την «όρεξη» των παικτών του Γκ. Ρέντσι για κάτι καλό.
Πλέον οι κυπελλούχοι πρέπει μέχρι την Κυριακή να ξεπεράσουν τη σημερινή τους ήττα-αποκλεισμό και να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα playoffs της Α’ κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου και το παιχνίδι με την Εικοσιμία, βάζοντας πλώρη για το νταμπλ!!  
Ο Τσικλητήρας στην επόμενη φάση θα φιλοξενήσει και πάλι στην Πύλο τον σημερινό  νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Καμένα Βούρλα και Α.Ο. Θήβα! 
Φάσεις και γκολ
Γκολ στο 3' για τον Τσικλητήρα που θα προηγηθεί 1-0 με τον Διακουμή.
Σέντρα στο 14’ του Δούνια από αριστερά ο Διακουμής από καλή θέση θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καλαφάτη.
Διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν το 2-0 στο 29' σε ισάριθμες κεφαλιές των Παπαγεωργίου και Καλδή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ανακόπηκε ο Διακουμής με οφσάιντ, μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ο ποδοσφαιριστής τους έφυγε από κανονική θέση.
Στην μοναδική καλή ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 32’ ο Κορσιάνος θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα βγάλει μια πολύ ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα για τον Διον. Τζωρτζάτο, που ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αυτός θα πιάσει το σουτ άλλα η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων για να καταλήξει χλιαρά στα χέρια του Μίντζηρα.
Ο Νάτσης στο 41’ μέσα από την περιοχή και από το ύψος περίπου του πέναλτι θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Με δυνατό σουτ του Νάτση στο 58’ από τη γωνία της περιοχής ο Τσικλητήρας πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους.
Με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαραβέλα, που μπήκε αλλαγή στη θέση του Καλδή, στο 73' το σκορ θα γίνει 3-0. Γκολ που ουσιαστικά σφραγίζει και την πρόκριση της ομάδας του.
Στο 84' ο Διακουμής θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καλαφάτη, μετά από ωραία πάσα του Λυμπερόπουλου, τελικά δεν θα καταφέρει να πετύχει το 4-0.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καλογεράκος με βοηθούς τον κ. Κ. Ψάρρη από την Ζάκυνθο και Γ. Καραμέρο από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Τσικλητήρας:(Ν. Κακαλέτρης), Μίντζηρας, Εμανουήλ Οθ., Εμανουήλ Ν., Μουράτης, Κουτίβας, Παπαγεωργίου Ν., Δούνιας, Παπαγεωργίου Γρ. (83’ Λυμπερόπουλος), Καλδής (58’ Μαραβέλας), Νάτσης (59’ Σεφεράσι), Διακουμής.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Καλιακούδας (57’ Σκριβάνος), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ. Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Κουρκουμέλης (57’ Κατσούρης), Ταγκίρης, Τζωρτζάτος Χρ., Κορσιάνος (75’ Παππάς).
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Φώτο από το παιχνίδι











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου