Τρίτη, Απριλίου 7

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Δεύτερη αγωνιστική πλέον στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους δυο αγώνες των playoffs να διεξάγονται αύριο Μ. Τετάρτη 8-4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στις Κεραμειές με δυο μεγάλα παιχνίδια και πάλι.
Συνεχίζουν, παρά την ισοπαλία με την Εικοσιμία στην 1η θέση τα Διλινάτα
Συνέχεια λοιπόν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με την 2η αγωνιστική των playoffs. Μια σειρά που αναμένεται να δώσει μεγάλες συγκινήσεις αλλά και να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό τουλάχιστον μας έδειξε η πρεμιέρα μιας και καμία από τις τέσσαρες ομάδες που συμμετέχουν δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά και το μοίρασμα βαθμών να είναι αναπόφευκτο, κάτι που τελικά ήταν και το δικαιότερο.
Αυτό που παρακολουθήσαμε με το καλημέρα, μας κάνει αισιόδοξους να ελπίζουμε ότι θα δούμε σπουδαία παιχνίδια με την αδρεναλίνη όλων να φτάνει στο "κόκκινο".
Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι και οι 4 ομάδες είναι ισοδύναμες ανεξάρτητα από έδρες και προγνωστικά. Όλες μπορούν το καλύτερο και το χειρότερο. Θεωρούμε ότι τέτοια ενδιαφέρουσα και ισοδύναμη 4αδα δεν υπήρξε ποτέ σε playoffs πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και αυτό αποτελεί καλή είδηση για το ποδόσφαιρο μας..... Κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη για τον πρωταθλητή μιας και κινδυνεύει να εκτεθεί!!!
Αύριο λοιπόν Μ. Τετάρτη αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον και οι δυο αγώνες.
Περιμένουμε δυο σπουδαία ντέρμπι για να δούμε αν τελικά κάποια ή κάποιες ομάδες θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά κάνοντας παράλληλα πρόωρη Ανάσταση.
Στις Κεραμειές κρίνεται κατά πολύ η τύχη των δυο ομάδων... Εικοσιμίας και Α.Ο.Κ.Ι. αφού όποιος χάσει μένει πίσω και δύσκολα θα αναστρέψει την κατάσταση στη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν με τα Διλινάτα ότι μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσια τον τίτλο έστω και αν βρίσκονται αρκετά πίσω από τα πρωτοπόρα Διλινάτα. Με νίκη ελπίζουν με ήττα χάνονται ειδικά αν τα Διλινάτα περάσουν το εμπόδιο της Α.Ε.Κ. αφού η διαφορά των 7 βαθμών που θα δημιουργηθεί δύσκολα στη συνέχεια θα καλυφθεί.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για τον Α.Ο.Κ.Ι. και σίγουρα τα ίδια ισχύουν και για τον ίδιο.
Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι για τις δυο ομάδες... ο τίτλος μας τους ταιριάζει "γάντι", Όποιος χάσει... χάνεται! Αλλά και η ισοπαλία κάθε άλλο από καλό αποτέλεσμα θα είναι... Ίσως χαρίσει.... πόντους στις ομάδες του άλλου ζευγαριού.
Στη συνέχεια και με μισή ώρα καθυστέρηση, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο πέφτει και η αυλαία της 2ης αγωνιστικής Διλινάτα - Α.Ε.Κ. "μάχονται" για τη νίκη και το "χρυσό" τρίποντο.
Και αυτές οι ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και δύσκολα θα αναδειχθεί ο νικητής. Μοναδικό πρόβλημα να μην συμβεί αυτό είναι η σωματική κόπωση των ποδοσφαιριστών των κυπελλούχων, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Εικοσιμία αλλά και οι απουσίες της ομάδας του "Μεγάλου Χωριού". Πάντως και εδώ αναμένεται να πέσουν κορμιά και αν κάποια ομάδα καταφέρει να φύγει από το Δ.Α.Κ. με το τρίποντο, τότε στη συνέχεια γίνεται φαβορί.
Αναμονή λοιπόν και υπομονή να δούμε τι θα μας προσφέρουν οι 4 ομάδες. Να δούμε ποιες θα κάνουν…. καλό Πάσχα και ποιες όχι!!! Ποιες θα σηκώσουν το Σταυρό του μαρτυρίου και ποιες θα... Αναστηθούν πρόωρα.
Εμείς και αυτή την αγωνιστική θα ευχηθούμε να παρακολουθήσουμε ανάλογο της αξίας των 4 ομάδων θέαμα, να επικρατήσει ψυχραιμία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος αν προτιμάτε. Όσο για την διαιτησία να αφήσει τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές και αυτή να περάσει απαρατήρητη.

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Τετάρτη  8-4-2015  ώρα: 17:30
Δημοτικό Κεραμειών
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μενεγάτος Ε.
Μοσχονά Ε.
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τετάρτη  8-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Ματιάτος
Διονύσης
Κομητόπουλος Π..
Μαγουλάς Σπ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                        
Στη "μάχη" των Κεραμειών..... όποιος χάσει χάνεται
Συνέχεια της 2ης αγωνιστικής των playoffs αύριο Μ. Τετάρτη απόγευμα με την αυλαία να ανοίγει στις Κεραμειές και τον αγώνα Εικοσιμίας-Α.Ο.Κ.Ι. στις 5:30.
Μετά τα αποτελέσματα τις 1ης αγωνιστικής και την απόλυτη ισορροπία που προήλθε από αυτήν όλα οδηγούν ότι δεν υπάρχει φαβορί και τα πάντα ξεκινούν από το «0»!!
Έτσι είχαμε μια αγωνιστική η οποία εξελίχθηκε σαν να μην έγινε ποτέ, αφού δεν άλλαξε το παραμικρό στον βαθμολογικό πίνακα και οι ισορροπίες παραμένουν οι ίδιες.
Επομένως το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί βαρόμετρο για τη συνέχεια αφού για τους γηπεδούχους αλλά και τους φιλοξενούμενους, το αποτέλεσμα του ίσως κρίνει το μέλλον τους στη συνέχεια, αφού, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες που συμμετέχουν, κάθε αγωνιστική θα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και κάθε ήττα θα είναι καταστροφή στη συνέχεια. 
Και οι δυο θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά. Μια νίκη που θα δώσει «φτερά» και καλή ψυχολογία σε αυτή που θα τα καταφέρει.
Οι γηπεδούχοι με αντίπαλο τα Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και χωρίς να πιάσουν κάποιο εντυπωσιακό παιχνίδι, παρά την ισοπαλία, έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν έστω και αν η διαφορά φτάνει τους 4 βαθμούς. Βέβαια για να συμβεί αυτό απαραίτητοι είναι οι τρεις βαθμοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί με ένα ανάλογο παιχνίδι δείχνουν ότι παραμένουν ένα από τα φαβορί και με μια νίκη με μια τόσο δυνατή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα σίγουρα θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά αν συνδυαστεί και με ένα.... καλό αποτέλεσμα το άλλο ντέρμπι του Δ.Α.Κ.. Εμείς πιστεύουμε και το έχουμε τονίσει από πολύ πριν ότι φέτος θα δούμε τα καλύτερα playoffs που έγιναν ποτέ μιας και οι ομάδες είναι περίπου ισάξιες και μπορούν να τα καταφέρουν.
Αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρατήσει καθηλωμένους όσους το παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του Δημοτικού των Κεραμειών.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: Οι παραπάνω ομάδες είχαν: Στον πρώτο γύρο ο Α.Ο.Κ.Ι. νίκησε στις Κεραμειές με σκορ 1-0 ενώ στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2! 
Επίσης συναντήθηκαν και στον προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, όπου οι ομάδα του Παπαδάτου είχε προκριθεί με δυο νίκες στον ημιτελικό 1-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στις Κεραμειές. Έτσι φαίνεται να της έχει πάρει τον "αέρα" φέτος αφού στα 4 παιχνίδια έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ε. Μοσχονά. 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                               
Μεγάλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. με φόντο το μέλλον των ομάδων
Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική με άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στα πρωτοπόρα Διλινάτα και την Α.Ε.Κ..
Όπως και το προηγούμενο των Κεραμειών έτσι και αυτό του Αργοστολιού είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που μπορεί το αποτέλεσμα του να καθορίσει το μέλλον τους στη συνέχεια και την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.
Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο ταλαιπωρημένοι αγωνιστικά, με ποδοσφαιριστές, όπως έδειξαν με την Εικοσιμία, αρκετά κουρασμένους, θα χρειαστεί να κάνουν πολλά περισσότερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι αφού δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσες ούτε έχουν την πολυτέλεια για πολλές και σημαντικές αλλαγές στην σύνθεση τους αλλά και στο τρόπο του παιχνιδιού τους. 
Θα βασιστούν κύρια στη δύναμη στην ψυχή και το πάθος για την ομάδα τους και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο καταφέρουν. Σίγουρα μια νίκη σε συνδυασμό με ένα… καλό αποτέλεσμα στις Κεραμειές αυτόματα τους κάνει ως το πρώτο φαβορί για το «στέμμα»!
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ίσως πιο ποιοτικοί, αρκετά πιο φρέσκοι και με περισσότερες επιλογές θέλουν να «χτυπήσουν» την ομάδα του Γκ. Ρέντσι εκεί που «πονάει» (κούραση), να πάνε σε ένα γρήγορο ρυθμό με συνεχή κυκλοφορία μπάλας και τελικά να καταφέρουν να κερδίσουν ένα «χρυσό» τρίποντο. Ένα τρίποντο που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην 2η μόλις αγωνιστική και θα τους κάνει πλέον πρώτο φαβορί για τον τίτλο.
Όλα τα παραπάνω είναι σαφώς υποθέσεις τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και εμείς αυτό περιμένουμε να δούμε αφού θεωρούμε τα πάντα ανοικτά.
Και εδώ αναμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τις ομάδες ικανές για όλα.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κοινή έδρα των ομάδων είχαν από μια νίκη ως τυπικά φιλοξενούμενοι. Τα πρωτοπόρα Διλινάτα στο Α' γύρο με σκορ 1-0 και οι "κιτρινόμαυροι" στον Β' με σκορ 4-2!
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Μαγουλά.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
1
0
1
0
1
1
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
1
0
1
0
1
1
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
2
1
0
1
0
1
1
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
1
0
1
0
1
1
Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER
Η επόμενη η αγωνιστική των playoffs
(Τετάρτη 15/4/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου