Τρίτη, Απριλίου 7

Pregame: Playoffs Β΄κατηγορίας στην 6η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος


Έτοιμοι για την φιέστα οι Πυργισιάνοι
Αδιάφορο το παιχνίδι Ανωγής-Ερύσσου στο Ληξούρι 
         
Με τους δυο αγώνες της 6ης αγωνιστικής των playoffs ολοκληρώνεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Δυο αγώνες παντελώς αδιάφοροι αφού ο Παπυργιακός από την προηγούμενη αγωνιστική έχει εξασφαλίσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή της Β' κατηγορίας παράλληλα με την άνοδο του στην Α' την προσεχή περίοδο.
Στις 3:30 το μεσημέρι όλα θα είναι έτοιμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την φιέστα των πρωταθλητών του Πυργιού οι οποίοι τυπικά φιλοξενούνται από τα Ομαλά και τα οποία τελικά τερμάτισαν στην 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι μεταξύ Ανωγής-Ερύσσου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ξεκάθαρα, αφού δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι ομάδες θα αγωνισθούν μόνο για το γόητρο και την ιστορία τους.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Τετάρτη  8-4-2015  ώρα: 15:30
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Σπυράτος Αλ.
Θανάσης Ε.
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Τετάρτη  8-4-2015  ώρα: 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μαγουλάς
Σπύρος
Ματιάτος Δ.
Κομητόπουλος Π.
  
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Παιχνίδι αγγαρείας στον Άγιο Αντώνη
Σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι αύριο το απόγευμα στις 3:30 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι η Ανωγή στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας φιλοξενεί την Έρυσσο.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής μετά την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 0-1 από τον Παπυργιακό, έμειναν για ακόμη μια χρονιά εκτός πρωταθλήματος και ανόδου στην Α΄κατηγορία.
Έτσι το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη αναμένεται να είναι τυπικής διαδικασίας και μια αγγαρεία για τους γηπεδούχους. 
Όμως παρά την απογοήτευση που έφερε αυτή η αποτυχία η ομάδα του Ν. Κουρούκλη είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί για τη νίκη και το γόητρο κλείνοντας με όσο τον δυνατό καλύτερο τρόπο τη χρονιά.
Οι φιλοξενούμενοι της Ερύσσου με μια σχετικά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και χωρίς να ισχύει το ίδιο στα playoffs βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουν έστω και την τελευταία ώρα να πάρουν κάποιον ή κάποιους βαθμούς ολοκληρώνοντας τις φετινές τους υποχρεώσεις με χαμόγελα.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στον πρώτο των playoffs οι ομάδες είχαν τα παρακάτω μεταξύ τους αποτελέσματα: 
Στο πρωτάθλημα έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία. Στον Άγιο Αντώνη 8-1 για την Ανωγή και στα Μακρυώτικα ισόπαλες 1-1.
Στα playoffs και στο πρώτο παιχνίδι στα Μακρυώτικα οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-0.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Ε. Θανάση. 
  
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
Έτοιμοι να πανηγυρίσουν το τίτλο τους οι Πυργισιάνοι
Αποχαιρετούν τη Β' κατηγορία......... φωνάζοντας Α' ερχόμαστε!!!!!!
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται περισσότερο για πανηγύρια, ο πρωταθλητής Παπυργιακός φιλοξενεί τα Ομαλά σε έναν αγώνα χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι «ερυθρόλευκοι» από το Πυργί είναι οι πρωταθλητές και η ομάδα η οποία του χρόνου θα αγωνίζεται στην «μεγάλη» κατηγορία, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» του Αγίου 3οι στη τελική κατάταξη.
Το Πυργί με μια σταθερή απόδοση όταν χρειάστηκε δηλαδή στα παιχνίδια των playoffs, αήττητο και παίζοντας καλό σε γενικές γραμμές ποδόσφαιρο δίκαια κατάκτησε την «κούπα» παράλληλα με την επιστροφή του στα «σαλόνια» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου. 
Από την άλλη η ομάδα του «Αγίου» ξεκίνησε με όνειρα το πρωτάθλημα αλλά έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμη για την επιστροφή μετά τον περυσινό της υποβιβασμό. Έτσι βρέθηκε πίσω από Παπυργιακό και Ανωγή πολύ νωρίς ενώ ήταν αυτή που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στέρησε και το πρωτάθλημα από τους Ληξουριώτες μετά την επιβλητική ισοπαλία τους μέσα στον Άγιο Αντώνη.
Έτσι με αυτό το παιχνίδι πέφτει και η αυλαία του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας για την περίοδο 2014-2015 και τις ομάδες να έχουν τον χρόνο τους για αναδιοργάνωση και το νέο τους σχεδιασμό.
Ο Ανδρ. Κοκκόσης δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Ίνγλκις που είναι τιμωρημένος.
Οι δυο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και στον πρώτο αγώνα των playoffs είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα: 
Στην κανονική διάρκεια και στον πρώτο γύρο οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ στον δεύτερο στο ίδιο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί με σκορ 4-0 των αντιπάλων τους.
Στα playoffs και στο πρώτο παιχνίδι ο Παπυργιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3-1.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτος και Π. Κομητόπουλο.
  
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
15
5
4
1
0
8
2
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
12
5
2
2
1
7
1
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7
5
2
1
2
3
7
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
5
0
0
5
1
9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου